Witajcie.
Ale mam dzisiaj nerwa aż mi się ręce trzęsą.
W ubiegły piątek jak byłam u gina dał mi skierowanie na wyniki i z wynikami kazał przyjść za dwa tygodnie. Powiedział ze jak będę miła już wyniki to mam zadzwonić i się umówić na wizytę. Dzisiaj odebrałam ostatni wynik wiec dzwonię żeby się umówić a on mi mówi ze mam w poniedziałek zadzwonić do rejestracji. Pytam go czy mam się umówić na piątek bo miałam przyjść za dwa tygodnie, a on mi na to ze na pierwszy wolny termin. Teraz zastanawiam się co mam zrobić bo wiem ze do niego czeka się po trzy miesiące.
Ale mam dzisiaj nerwa aż mi się ręce trzęsą.
W ubiegły piątek jak byłam u gina dał mi skierowanie na wyniki i z wynikami kazał przyjść za dwa tygodnie. Powiedział ze jak będę miła już wyniki to mam zadzwonić i się umówić na wizytę. Dzisiaj odebrałam ostatni wynik wiec dzwonię żeby się umówić a on mi mówi ze mam w poniedziałek zadzwonić do rejestracji. Pytam go czy mam się umówić na piątek bo miałam przyjść za dwa tygodnie, a on mi na to ze na pierwszy wolny termin. Teraz zastanawiam się co mam zrobić bo wiem ze do niego czeka się po trzy miesiące.

Ledwo co mnie ciut nie było ,a Mia ma zapalenie gardła.Julcia się odmłodziła.Wandzie się schowała.Klaudusia miała koszmarek.Karol wyrósł ze wszystkich ubranek.Asia wygrała aukcjęPS Asiu ja tam lunbię mieć coś na zapas nigdy nie wiadomo jak to będzie.A kombinezonik to kup bo ostatnie lata to jesienie cudne ,wiosny ,a zwłaszcza początek lata chłodne..Dorcia idź od razu masz wyniki ,kazał idź
Ollena zdrówka dla małej:-)