reklama

Ciąża po 40

Witajcie.
Ale mam dzisiaj nerwa aż mi się ręce trzęsą.
W ubiegły piątek jak byłam u gina dał mi skierowanie na wyniki i z wynikami kazał przyjść za dwa tygodnie. Powiedział ze jak będę miła już wyniki to mam zadzwonić i się umówić na wizytę. Dzisiaj odebrałam ostatni wynik wiec dzwonię żeby się umówić a on mi mówi ze mam w poniedziałek zadzwonić do rejestracji. Pytam go czy mam się umówić na piątek bo miałam przyjść za dwa tygodnie, a on mi na to ze na pierwszy wolny termin. Teraz zastanawiam się co mam zrobić bo wiem ze do niego czeka się po trzy miesiące.

reklama
Zoyka mamy BRAUNA kupionego w media. Znajoma poleciła.
Braun Service Poland Wyszukiwarka części zamiennych ThermoScan 6023 ThermoScan
Braun typ 6029
wczesniej pan monsz zakupił w aptece model inny tzn. Geratherm - szit nad szity. Zawsze wskazywał temperaturę na poziomie 36 mimo że pod pachą mierzony innym termometrem Kuba miał 39.
dwa razy wkleił sie braun :-D
a mi chodziło o Geratherm Duothermp echh
Majuska Kuba ma "ciało", ksiązeczki z tej serii są w Smyku, ale nie pamiętam po ile... ma jeszcze: Babo chce :-D i Miasteczko Mamoko.

Ostatnia edycja:
Dorcia ja bym przygrała głupa w rejestracji i powiedziała pani, że masz wyniki i lekarz kazał Ci z nimi przyjść jak tylko będziesz miała je w ręce. Dzieki temu nie bedziesz czekać 3 miesiące tylko wejdziesz od razu.

Własnie mam zamiar tak zrobić i może nie potrzebnie się nakrecam. Tylko wkurzylam się bo jak byłam na wizycie to był bardzo miły kazał do siebie dzwonić. Ja nie jestem przyzwyczajona żeby dzwonić do lekarza na komórkę. W poprzednich ciążach przecież nie było takich praktyk. Dlatego upewnialam się jeszcze gdzie i do kogo mam dzwonić. A teraz jak zadzwoniłam to jakiś taki nafukany był.

Ostatnia edycja:
Ech was doczytać:szok:Ledwo co mnie ciut nie było ,a Mia ma zapalenie gardła.Julcia się odmłodziła.Wandzie się schowała.Klaudusia miała koszmarek.Karol wyrósł ze wszystkich ubranek.Asia wygrała aukcjęPS Asiu ja tam lunbię mieć coś na zapas nigdy nie wiadomo jak to będzie.A kombinezonik to kup bo ostatnie lata to jesienie cudne ,wiosny ,a zwłaszcza początek lata chłodne..Dorcia idź od razu masz wyniki ,kazał idź:tak:Ollena zdrówka dla małej:-)

W ciemno nie pojadę bo to około 35 km wiec trochę za daleko żeby jechać w niepewne. Ale zadzwonie w poniedziałek i powiem ze lekarz kazał się umówić na piątek i zobaczymy co mi powiedzą. Najgorsze ze rejestracja jest czynna tylko rano wiec będę musiała dzwonić z pracy a to trochę skomplikowane bo w pracy na razie jeszcze nikt nie wie o mojej ciąży i na razie nie chce mówić.

Ostatnia edycja:
Dorcia to weź komorke w garść i pojdz do łazienki, zadzwonisz stamtąd:))) nikt sie nie dowie gdzie i po co dzwoniłaś.
Ollena mówiłam że sobie wmawiasz przepuklinę ;-) zapalenie gardła nie jest miłe dla dziecka, ale skoro w domu wszyscy chorują to nie ma siły by Mia uchowała się zdrowa. Ważne że masz diagnozę i jesteś spokojniejsza :))

reklama
Ollena zapalenie gardła nie za miłe dla dziecka dlatego zdrówka zycze
Zoyka ja mam zwykły rteciowy termometr i dobrze pokazuje te wynalazki jakies dziwne co rusz inna temperatira nie wierze w nie ani jednego
Klaudusia juz spi nawojowala dzisiaj przez cały dzionek tyle tego ze ho ho , juz zaczyna biegac ie tylko ze chodzic mały buszmen mój kochany

Matko kochana ja chyba zaraz ocipieje przez mojego psa cały czas od rana piszczy i piszczy juz słuchac tego nie moge , postanowiłam od tego jak wczoraj mi uciekł i nie reagowal na wołanie ze dzis tylko na spacer ze mna bedzie chodził a ni jak pitnoł o 8 rano to wieczorem juz sie martwiłam gdzie jest i zaczełam pancia szukac , cholera chyba gdzies sie suka goni bo oszalec mozna

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry