reklama

Ciąża po 40

reklama
Kiedy ja będę miała wieczór dla siebie ? Julka co prawda śpi do 7-8 ale zasypia mi po 21. Oboje mi tak zasypiają i Julka i MM. Rożnica jest taka ,ze Julka w swoim łóżeczku a MM na sofie przed TV. W konsekwencji cały dzień sama i wieczorem tyż.

Marzenko nie mam Flegaminu w kropelkach i tutaj nie kupię.

Dałam Kubie troszkę syropu, nie jest źle, ale wolę dmuchać na zimne, bo tu lekarze trochę tylko lepsi od znachorów.

Mój Kuba zasypia na noc tak ok. 21.30- 22.00 i śpi potem do 8 czasami do 9-tej. Przez sen tylko go dotankowuję i git.

Kubutek o 19 - 19:15 idzie do wanny z ojcem. Potem było wieczorne karmienie butlą i ja już miałam wieczór wolny. Od jakiegoś czasu mu sie poprzestawiało i karmić mam JA, ojciec ma go do łózeczka wrzucać. A potem wieczór jest dla nas. WSiwedzimy przy swoicj lapkach i gadamy, wymieniamy się muzyczką. Jednym słowem sielanka :confused: czasami.
Teoria mego teści: Kubie wyskoczyła temperatura bo coś zjadł, a w ogóle co to za temperatura. Ostatnio jak rzucał pawie na me plecy to wg teścia mego miał strs zwiazany z remontem, potem temperatura była tez wynikiem stresu ... Nie będe sie wkurzała przed snem :-D ale jego teorie mnie rozzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Katrina oklepuj mu plecki. To dla dzieci to jest deflegamin i w RP jest na receptę.

Misiu - oklepuję plecki Kubulka, a nie kupię tego deflegminu, bo recepty nie ma skąd wziąć. Zresztą mam nadzieję, że to juz sie kończy, a od 6 m-ca juz można toto podawać. A on wygląda jakby 6 miał (jak Zoyka zresztą zauważyła).

Ostatnio robiłam małemu przymiarkę do spacerówki i będzie Ok, bo się rozkłada prawie na płasko. Pajacyka ciepłego mamy, śpiworek do wózka też, reincover także, więc chyba za miesiąc zrobimy przesiadkę. Szkoda tylko, że nie mam przekładanej rączki i mały będzie jechał tyłem do mnie, dobrze, że chociaż w budce jest "okienko", to można zaglądac co u lokatora słychać.

Dzień dobry :)
Muszę Wam powiedziec, że mój suseł - jak słusznie zauważyła Azula - miauknie w łóżku około 21.30 dotankuję ją przez sen, drugie tankowanie około 2.30 i spi do ciut po 7.00:-D Także wieczory mam dla siebie, nocami właściwie śpię a rano wstajemy późno :-D marzenie nie dziecko :)))
Katrina oklepuj Kubusia i spróbuj mu zrobić inhalacje, postaw miskę z gorącym naparem koło łóżeczka i dzieć będzie wdychał sobie przez sen. Wanda miała 4 miesiące jak ją przerzuciłam do spacerówki, nasza rozkładała się zupełnie na płasko a pod spód normalnie dawałam materacyk i na wierzch kołderkę. Przez okienko bardzo fajnie widać "lokatora" :-D
Ollena pytałaś o pogodę.... właśnie zapowiedzili ochłodzenie w PL od przyszłego tygodnia.
Mała się bawi, pies wypuszczony, ja mam kawę i taki sobie poranek mamy w chałupce :)))) Zapraszam

Hej!
U nas fajna nocka, bez cycusia już, o 4.30 wypita butla z ciepłą herbatką i sen do 7, rano już poszła butla mlesia i teraz pałaszujemy kanapki.
Szykuję się, bo mam zaraz klientów....

Mój stary doprowadza mnie do szału......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...help!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry