reklama

Ciąża po 40

Ollena od piątku możliwy deszcz ze śniegiem kombinezon i czapa wskazane.Katrina zdrówka dla Kuby:tak:.Majuska ,co do chłopów "najlepsze wciąż musi przyjść":eek:ja z moim miałam to 2 dni temu:crazy:.My po 3 cycowaniach nocnych z ranną eksmisją do tatula:tak::-) i jestem wyspana:happy:

reklama
hełoł ...
Me dziecię jak mu coś dolega zachowuje sie zadziwiająco :-D Wieczorem zjadł 30 ml mleka z kaszą, popił 120 ml wody z sokiem ... po 3 godzinach sie obudził :szok:: zjadł 150 ml mleka z klieikiem i spał do 5 :szok: zjadł znów 150 mleka i spał do 8:30... na śniadanie zjadł parówkę i kromę razowca a teraz bryka.
Pogoda jest CUDNA i zaraz się zbieramy i brykamy na spacer za miasto. Mając do wyboru: sprzątanie i spacer - wybieram spacer w promieniach jesiennego słońca. Zwłąszcza że następny tydzięń zapowiada się deszczowo i brzydko.
Ollena sprawdź tantum verde w spreju, Kuba miał psikane i pomagało - tylko już nie pamiętam od którego miesiaca.

misia mam tantum verde, zaraz sprawdze. Napisane jest, ze dla dzieci powyzej 7 roku zycia. Ciekawe dlaczego dostalam to dla Patryka jakis rok temu.

NO zobaczymy co z tego ochlodzenia wyjdzie ;-)

Mia zaczyna marudzic przed 18, kapiemy sie i czasami o 18 juz spi na cacy, czasami od 18 do 19.30 lezy w lozeczku po ciemku, spiewa, walczy z koldra az usypia. Wstaje na cacy 7-7.30. Niech juz wstaje wczesnie byleby wieczorem byla cisza ;-)
Wazne, ze my mamy wieczor wolny, bo nie wyobrazam sobie wstawac z dzieckiem i klasc sie z dzieckiem wiec zero czasu dla siebie. Wg mnie do 20 to max czasu z dzieckiem, pozniej chociaz ta 1-2h chce miec czasu bez wrzaskow, piskow i noszenia na rekach.

Ta noc byla hardcorowa... juz mam wrazenie, ze jej tak zostanie ;-)

Hej, wpadam na moment po koszmarnej nocy - noszenie na rękach, tulenie, próby urwania i rozdrapania cyca :no:.
Paskudztwo, takie zęby.
Wczoraj próbowaliśmy batata pieczonego w folii - mniam, a dziś na śniadanie pierwsza w życiu dawka glutenu -kaszka manna z przetartą gruszką. Zjedzona została z apetytem.
Potem Was doczytam, na razie lecę do roboty. Pogoda piękna, młode odsypia nocne życie w wózeczku przed domem... a ja to pewnie w trumnie się wyśpię, nie wcześniej.:crazy:

witajcie

Niunia spi mam chwile dla siebie , Klaudusia spala od 19 do 7 rano tak to mozna zyc , niunia jest kochana do spania , o 12 ja połozyłam i zaraz przytulila sie do swojej podusi na bok i spała
Ollena bidulki jestescie z tym chorubskiem oby szybko mineło
Misia Kubus dojada jeszcze w nocy jak sie obudzi ? , ja Klaudi od dawna nie daje w nocy jesc ani pic ona nie potrzebuje tego
Azula ty nie krakaj ze taka paskudna pogoda ma sie zaczac , ja chce lato nie nawidze zimy i zimna
Reszte mamuniek witam

Marzenko Kuba z reguły sie w nocy nie budzi, wyjątek choroba i wtedy dostaje porcje mleka z kaszką.
Bylismy na cudnym spacerze a ja gUpia pipa myślałam że dziecię mi zaśnie i co ?? i NICO :-(

Aniu!!!!!! To dopiero hardcore ;-) A jak zobaczy za godzine, ze jest widno to nie zrobi 'heloł'? ;-) A pobudka jutro o 5?;-)
A tak serio to wiem, ze wystarczy ze dziecko sie przebudzi na jedzenie chociaz raz i spi dzieki temu dluzej.

reklama
Witajcie sobotnio :-)

Dopiero mam chwilkę żeby siąść do laptopa. Cały dzien u mamy an działce z Julką i MM to hardcore :-D
Musieliśmy, bo J obiecał zerwać jabłka, skosić trawniki i zwieść wszystko do domu. Przeżyliśmy. Był mały zgrzyt między Jarkiem a teściową ale co tam.... ;-)

Olena -zdrówka życzę i współczuję.

Flo a gdzie można kupić bataty ? Jak smakują ? Do czego można porównać ?
Maksiowi manny po pól łyżeczki oczywiście serwujesz ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry