reklama

Ciąża po 40

Ollena ale kochana widzisz co sie stało w wózku innym razem moze nie byc tak lagodnie dla bezpieczenstwa lepiej w łozeczku , u nas skoki rozwojowe działały i ja w nie wierze było tak jak na wykresie dokładnie mijał skok dziecko podmienione z nowymi umiejetnosciami , moja sie kreciła teraz pół godziny w łozeczku i własnie usnela Klaudia spi teraz tylko raz dziennie własnie o tej porze pospi ze 3 godziny albo 2,5 potem wieczorem do 19 ledwo łazi kapie ja i kłade i zasypia ale tez róznie czasem pół godziny trwa czasem dłuzej ale jest w łozeczku i ja jestem spokojna ze nic jej sie nie stanie

reklama
No ja juz bede zapinac. Ona spala i poprostu obudzila sie i zaczela krecic i tym sposobem znalazla sie na dywanie.
Skoki sa straaaszne, nie wiedzialam ze u Mii bedzie to tak terminowo i bedzie to tak oczywiste. Jak to powiedziala Majuska... 'oko cyklonu' u nas przypada na 1-7 listopad...nie moge sie doczekac..

Ollena uważaj - Mia jest już na etapie kręcenia, przewracania itp. ewolucji. Ale wyobrażam sobie co czułaś - Kubutek nam dwa razy spadł z łózka - raz żadne z nas nie spało - turlaliśmy sie z nim - sekundy, drugi raz on sie obudził i wedrownik mu się włączył. czułam jak przeze mnie maszeruje - złapałam go za nogę ale był już na podłodze.

witajcie

Tak nasza sunia uwielbia się wygrzewac przed kominkiem, chciałam ją uchwycić jak pyskiem leży na kefelku od kominka, ale akurat wczoraj tak się nie położyła.

Ollena - to nie jest nasz dom, my go tylko wynajmujemy, ale mieszkamy tu juz 6 lat, jesteśmy pierwszymi wynajmującymi od nowości, a remont robił mój mąż (malowanie, tapetowanie).

ehhh, jak tak Was czytam to też już bym chciała być niewyspana, mieć ząbkujące i zmierzłe dzieciątko, nie należę do cierpliwych i mam wrażenie,że w tej ciąży jestem już od zawsze:-)
noo, ale mija 4 dzień po amnio, obchodzę się ze sobą jak z jajkiem-do czego nie jestem przyzwyczajona i odliczam te 3 tygodnie do wyniku
pozdrawiamWas cieplutko i piszcie, duuużo piszci, uwielbiam Was czytać:rofl2:

Ostatnia edycja:
Jutro do lekarki z wynikami mała ma ślad białka ,leukocyty10-20 norma 6 ipasma śluzu.Pielęgniarka jak odbierałam powiedziała ,że jest jakiś stan zapalny.Mia prześliczna.Piesek Katriny fajniutki.Karenka Marzenka ma rację pisz o swoich dolegliwościach i problemach.My z Olleną też myślałyśmy ,że już nigdy nie urodzimy.:-)

Olena - Mijka już drugi raz wyleciała Ci z wózka :no: Moze coś z tym wózkiem nie tak? Za lekki ?

Na zdjęciach jak zawsze do zacałowania i minki przeurocze :-)

Azula - moja też miała ślad białka a lekarz to olał bo powiedział ze to zanieczyszczone i kazał powtórzyć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry