reklama

Ciąża po 40

reklama
Nie mam dziś sił na czytanie i pisanie, siedzę z nogami na ławie i dyszę. Dziecko mnie wykończyło wieczornym koncertem pod tytułem: jestem strasznie śpiąca, ale moje nózki chcą wierzgać. Po raz pierwszy w życiu pomyslałam o zastosowaniu gumki recepturki na kopiące odnóża dziecięcia...

Zoyka ślicznie Jula wygląda w tym misiu, jak laleczka, cudo :-) co do zlotu przykominkowegop..wsiadaj w samolot i już:tak::-D

Ollena jak nie wiesz co masz ze sobą począć to może posłuchaj wewnętrznego głosu....
http://zenforest.wordpress.com/2010/06/16/badz-swoim-mistrzem-odpowiedzi-sa-w-tobie/

Jezooooo co się dzieje wywala mi posty jak edytuję:angry::angry:

Pisałam wcześniej, że malfi niestety nie wiem jak się myje okna dachowe , bo u mnie myła Kaśka i jej koleżanki za pare groszy, a póki co na klatce schodowej nie ruszone , bo nie można tam dostać i musze kupić jakąś myjke na kiju chyba:tak:

Czarna dobre wieści, super..a teraz relaks:-)

Ostatnia edycja:
Aniu ciekawe z tymi nozkami...wazne ze padla. Ja jestem ciekawa czy Mia bedzie spala na dobre czy zrobi impre znowu;-)

Majuska staram sie sluchac ale sie bije z roznymi myslami. Jutro zobacze link...tenks.

Czarna zawsze trzeba dać drugą szansę na razie serducho bije i to najważniejsze.:-)Zoyka Julcia w misiu szałowa:tak::-D.Majuska fajny dom na dalekich rubieżach Rzeczpospolitej:-D.Malfi zdrowiej:tak:Jutro po wynik tych siusiów..Padam ,a Flo niech pisze jak najczęściej.Flo czemu pojawiasz się tak sporadycznie????Zdecydowanie zbyt rzadko:tak:

Ollena - bo reszta psów była zamknięta w domu pod kluczem. A imię Gjalpo to po prostu "król" po tybetańsku.
Co do kolonoskopii - odradzam robienie jej sobie na własne życzenie. To ukochane badanie mojej teściowej i lekarz ją opierniczył, że przy uchyłkowatości na przykład może dojść do perforacji jelita. Zrób test, zrób USG, a przede wszystkim nie wkręcaj sobie że to jakaś potworność.

Zoyka - jaka fajna Jula w futrzaku!
Majuska - planuję nalot na te Twoje chaszcze

Dziewczyny, jak ja się mam pojawiać częściej, jak za jednym zamachem mam końcówkę zlecenia sakramencko dużego i Maksiowe zęby? I do tego obłąkane psy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry