reklama

Ciąża po 40

Dorcia WYLUUUZ!! Sluchaj, perlo! Mialam ciaze bezzarodkowa, bralam wtedy luteine bo tu pierwszy scan robia po 12 tygodniu, wiec nie wiedzialam ze bezzarodkowa. Poleciala MIMO LUTEINY w 12 tygodniu. Nic nie dalo sztuczne podtrzymanie, lozysko nie przejelo funkcji hormonalnych i organizm odrzucil wadliwy produkt bezapelacyjnie. Jak cos jest nie tak, to luteina nie pomoze, wiec skoro jest ok, to jest ok i tego sie trzymaj. Sprobuj wierzyc w to malenstwo. A z mezem rozmawiaj - badzcie razem.

Skonczylam dlubac na FB. Efekt poki co taki, ale stronka wciaz bedzie poszerzana:
https://www.facebook.com/CarolsButiqueAndPhotographyProps

Ostatnia edycja:
reklama
Ollena co mam powieddziec dla mnie to nie nowosc juz sie kiedys leczylam mialam guza na piersi ja latam z tym i owym czesto do lekarza jesli chodzi o onkologie jestem pod kontrola od lat , robiłam cytologie i sa paskudne wyniki dzwonili do mnie poszłam spodziewalam sie czegos podobnego ale nie az tak , bede sie leczyc jak poprzednio lampy naswietlania chemia w ostatecznosci , tak to poczatkowe stadium wiec wszystko w rekach tego u góry , nie pomijajac faktu ze nerwy mnie chca pochłonac

kłaczku WOW ! Ty wszystko sama robiłaś ? No bomba po prostu !

Marzenko - przykro mi. Ale wiesz co ? Nie am tego złego... tak jak napisała ewik działaj a jestem przekonana ,ze wszystko dobrze się skończy. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoja rodzinę. Wcześnie wykryty - czyli uleczalny, wyleczalny. I pamiętaj ZERO negatywnych myśli. Z E R O.

Zoyka, sama ze sama, tylko czesc fotek podrzuca mi stala klientka bo ona fotografuje zawodowo, ale w moich akcesoriach. Ja to po prostu lubie dlubac. Juz mam nowe modele, tylko musze na Karolu fotki pstryknac tego co w jego rozmiarze. Bo pszczolka bedzie noworodkowa - moj truten juz za duzy. Przeciez pisalam kiedys ze ja swiropata jestem.

Posrodku, to w owieczce, to nie Karol, to Freya - zdjecie robila Mariola, Freya jest corka jej kolezanki, Mariola moja klientka. Jak pisalam - *******ki sa moje, ale zdjecia nie zawsze.

Marzenko wazne, ze wczesne stadium i masz byc pozytywnie nastawiona, to wiele daje! wiem, ze latwo mowic ale jestem z Toba!!

Zoyka to Karol cos tam to klaczek? jaja! ide ogladac!

klaczku ja chce taka owieczke...how much?;)
a pokazesz cos jeszcze dziewczynkowego?

a taka biedrone jak tam na zdjeciu na tablicy stworzylabys?

Ostatnia edycja:
reklama
Ollena, owieczka 10 funtow - ze wzgledu na te "gulki" jest drozsza. Kurcze, nie wiem jaka biedrona, ale pewnie sie da. Mam w planie biedroneczke nota bene, tylko teraz pszczolke koncze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry