• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Dorcia WYLUUUZ!! Sluchaj, perlo! Mialam ciaze bezzarodkowa, bralam wtedy luteine bo tu pierwszy scan robia po 12 tygodniu, wiec nie wiedzialam ze bezzarodkowa. Poleciala MIMO LUTEINY w 12 tygodniu. Nic nie dalo sztuczne podtrzymanie, lozysko nie przejelo funkcji hormonalnych i organizm odrzucil wadliwy produkt bezapelacyjnie. Jak cos jest nie tak, to luteina nie pomoze, wiec skoro jest ok, to jest ok i tego sie trzymaj. Sprobuj wierzyc w to malenstwo. A z mezem rozmawiaj - badzcie razem.

Skonczylam dlubac na FB. Efekt poki co taki, ale stronka wciaz bedzie poszerzana:
https://www.facebook.com/CarolsButiqueAndPhotographyProps

Ostatnia edycja:
reklama
Ollena co mam powieddziec dla mnie to nie nowosc juz sie kiedys leczylam mialam guza na piersi ja latam z tym i owym czesto do lekarza jesli chodzi o onkologie jestem pod kontrola od lat , robiłam cytologie i sa paskudne wyniki dzwonili do mnie poszłam spodziewalam sie czegos podobnego ale nie az tak , bede sie leczyc jak poprzednio lampy naswietlania chemia w ostatecznosci , tak to poczatkowe stadium wiec wszystko w rekach tego u góry , nie pomijajac faktu ze nerwy mnie chca pochłonac

kłaczku WOW ! Ty wszystko sama robiłaś ? No bomba po prostu !

Marzenko - przykro mi. Ale wiesz co ? Nie am tego złego... tak jak napisała ewik działaj a jestem przekonana ,ze wszystko dobrze się skończy. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoja rodzinę. Wcześnie wykryty - czyli uleczalny, wyleczalny. I pamiętaj ZERO negatywnych myśli. Z E R O.

Zoyka, sama ze sama, tylko czesc fotek podrzuca mi stala klientka bo ona fotografuje zawodowo, ale w moich akcesoriach. Ja to po prostu lubie dlubac. Juz mam nowe modele, tylko musze na Karolu fotki pstryknac tego co w jego rozmiarze. Bo pszczolka bedzie noworodkowa - moj truten juz za duzy. Przeciez pisalam kiedys ze ja swiropata jestem.

Posrodku, to w owieczce, to nie Karol, to Freya - zdjecie robila Mariola, Freya jest corka jej kolezanki, Mariola moja klientka. Jak pisalam - *******ki sa moje, ale zdjecia nie zawsze.

Marzenko wazne, ze wczesne stadium i masz byc pozytywnie nastawiona, to wiele daje! wiem, ze latwo mowic ale jestem z Toba!!

Zoyka to Karol cos tam to klaczek? jaja! ide ogladac!

klaczku ja chce taka owieczke...how much?;)
a pokazesz cos jeszcze dziewczynkowego?

a taka biedrone jak tam na zdjeciu na tablicy stworzylabys?

Ostatnia edycja:
reklama
Ollena, owieczka 10 funtow - ze wzgledu na te "gulki" jest drozsza. Kurcze, nie wiem jaka biedrona, ale pewnie sie da. Mam w planie biedroneczke nota bene, tylko teraz pszczolke koncze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry