Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anka życzę wam byście razem Z psiunciem (bo ludzkim głosem ktoś przecie musi zagadać;-):-)) na święta oczywiście Bożego narodzenia anno domini 2012 roku razem byli
Aniu gratuluję 8 zęba, u nas jest 7, brakuje nam czwartej dwójki, nie chce się od dawien dawna już pokazać...a gdzie reszta zębów... Musi gdzieś byc ten Wasz dom, musi
U nas się rozlało, tak więc "GS" zaliczyłyśmy samochodem, a teraz dziecie usnęło i mam chwikę dla siebie ...i dla domu
Aniu gratulacje! Wandzia bedzie sie niedlugo smiala 'pelna geba'! :-)))
U nas narazie zebow brak, przewiduje jak u Patryka ok 8 miesiaca pierwszego, albo nawet pozniej. Ale podobno czym pozniej tym lepiej ;-)
Mia po codziennym lezeniu na dywanie zaczyna przekrecac sie z plecow na brzuch, teraz juz ja klade coraz czesciej.
A spik obydwoje maja po pas...
Ollena, zaden problem - jak pisalam, potrzebuje tylko rozmiar, a potem adres. No i ew. jak chcesz jakies inne kolory to tez potrzebuje wytyczne. A Karol to ma juz niezla kolekcje czapek bo robie na jego rozmiar kolejne modele. Ma juz malpe, zabe, zebre, sowe, teraz krowa... w planach kaczorek, osiolek, (biedronka dziecka nie obdaruje bo by mi w zyciu nie wybaczyl) a jak mi jeszcze cos do glowy przyjdzie to tez sie zrobi.
U nas też dziś pogoda parszywa. Co mojemu dziecku nie przeszkodziło w spaniu na zewnątrz. Tak się śpi najlepiej i już.
I też, jak u Zoyki - naleśniki na obiad. A dla Maksa zupa brokułowa z avocado i ziemniaczkiem. Wciągał aż miło. Ale ogólnie maruda dziś i ja mu się nie dziwię. Szaro, ponuro, obrzydliwie. Kłaczku - super krówsko!
Ależ Wy macie tych zębów już! A u nas nic, tylko potoki śliny...
Kłaczku SUPER byczek z Karolka.My po ćwiczeniach oczywiście znów w czas jej snu się wstrzliłyśmy więc pół ćwiczeń było z płaczem kolejne o 8:45 zobaczymy jak będzie.Przejaśniło się to po ćwiczeniach uskuteczniłyśmy długi spacer :-)
U nas tez pogoda parszywa. Jeszcze do poludnia bylo jako tako, tylko wiatr wial dosc silny - teraz to wichura siekaca drobnym deszczem. Paskudnie. Dobrze ze poszlismy na rower dosc wczesnie.