reklama

Ciąża po 40

hełoł
Flo Kubula od 3/4 mikesiaca miał Niagarę a zęby zaczęły my wychodzić w 7 :-(
Kłaczek przypominam, że wiekowo to na podium się kwalifikuje :-D nie chce być miła inaczej ale chyba nawet 2 miejsce masz :-p.
Majuska - u nasz czwórki idą ... góra, potem wg podręcznika ma iśc dól ale czasem wychodzą trójki wraz z tymi ... piiiiiiiiiiiiiiiiii czwórkami... to będzie hardcorowe - uwierz bo Paćka ma podobne ząbkowanie jak Kuba :-(

reklama
Misia, a wiesz ze nie wiem jak to z rankingiem geriatrycznym u nas jest? Wiem, ze ja Tobie po piwko czy tam Jasia Wedrowniczka latam, ale co dalej to nie bardzo wiem. Ja marzec 68.

Biedrona jest rekordzistką jeżeli chodzi o zęby więc prosze się na niej nie wzorować. Kompletnie nie trzyma schematów czasowych - powinna mieć teraz max 4 zęby a nie dwa razy więcej :-D
Plasuję się na czwartym miejscu zaraz po podium... tak mi wychodzi z obliczeń :-D

A co Wy tak z tym podium geriatrycznym?

Spędziłam dzień pracowicie - upiekłam bataty i buraki, zrobiłam puree i pozamrażałam w pojemnikach na kostki lodu. Teraz zamiast piec na obiad dla Maksa pół batata albo pól buraka wyciągnę sobie z zamrażarki dwie kosteczki, podgrzeję i już.

Moje młode ma pół roku. Ależ ten czas leci!

Flo gratulacje dla Twego Młodego :-D
Kuba dziś wciągnął na podwieczorek pbiad nr 3 :-D ziemniaczki z masłem, brokuły i kawałek pasztetu, poprawił 4 biszkoptami a teraz jest wodowany w malinowej pianie którą namiętnie pożera :-D
nie chce wyjśc inaczej - wszystkie mi skaczecie po alkohole :-D alez sie upije :-D

Ja tam daleko za podium i jakoś mnie to nie martwi... my nadal bez zębów, ale wszystkie moje zaczynały tak zaraz po 6 m-cu. Czyli chyba to już niedługo nastąpi.

Kłaczku - zauważyłam, że Kuba też teraz woli jedzenie jak jest takie chłodne.

Flo - gratulacje dla półroczniaka!!!!!

hej,

Umęczyłam i siebie i Dziecko. Za głośno w tym naszym Centrum Handlowym i za gorąco. Kupiłam sobie buty typu Traper elegancki i Julce bluzę w reserved i obiadkowe słoiczki i inne duperele w Rossmannie . Shopping marny.

Flo - uściski z okazji pól roczku dla Maksia. Maksio ma 6 a Julka dzisiaj 9 miesięcy :)

Flo Gratulacje dla Maksia, witamy w gronie ;)

Klaczku ja chyba chce w tych kolorach co na zdjeciu, czyli bialy z rozem. O biedronie pomysle, ale na ta chwile takie jasniutkie kolory sa cacy :-)
Wiem, ze robisz pod Karola ale jak bedziesz miala cos dziewczynkowego to pokaz:-)

Ja wariuje od tej budowy. Jeden mowi, ze plytki nie teraz, drugi ze piec kupic a moj wujek (zajmuje sie wszystkim), ze teraz malowanie scian i cala reszta bez pieca.
Osiwieje!!

misia co za pasztet ze polaczony z ziemniakami? intrygujace;)

reklama
Ollena, pod Karola to robie rozmiary - mysza, czy owieczka sa wlasnie dziewczece, mam tez juz pszczolke, tylko musze guziki do majtow kupic bo czapka jest z majtami i getrami jako zestaw pod sesje foto dla maluszka, ale mozna ja zrobic wieksza i bez dodatkow. Pszczolka tez raczej dziewczeca, Karol wygladalby jak dorodny truten. :-D Czapki z kokardami to tez typowo dziewczece modele, choc foty robilam na Karolu, jakos nie widze chlopca w takim czyms, ale masz racje - owieczka jest po prostu slodka i bardzo dziewczeca,.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry