reklama

Ciąża po 40

Gratki dla pół jubilata i 3/4 jubilatki Ja pomroziłam ale lepiej świeżo robione dziewczęciu smakuje.Traktuję te mrożonki jako w razie czego:tak:U nas też brak zęba nawet pół brak ale i tak mnie łapie za sutka i potrafi tak szarpnąć jakby tam co było:szok:

reklama
Ollena nie ma znaczenia .Dziecko ugryzie by spróbować zębów ale to nie tylko cyca ale ogólnie to właśnie tylko próba.Ale jakby tak już jakieś zęby miała to można by dietę zmieniać na taką bardziej do podgryzania:tak:

Azula ja wiem ale mnie nie wadzi, ze Mia bedzie gryzla bo najwazniejsze, ze nie mnie ;-)
A co do diety to Mia juz memla chleb z zoltkiem, planuje jej zrobic na dniach zoltko a'la jajecznice, gestsze zupy tez je, ziemniaki i potrawke z marchewki, konstystencja wcale jej nie przeszkadza, liczy sie smak ;-))

No Amelianka też frytkę zje i ziemniaka ale ząb to ząb.Ollena czy Ciebie zębem Mia nie zaatakuje bym nie była tego pewna ona wygląda na mała cwaniarę która wielu rzeczy będzie chciała popróbować:tak::-D

Ollena, pokaze.

Co do zebow, to Karol ma smiesznie - do tej pory woli jak mu sie do dzioba wtyka po kawalku, odgryzanie kesow wychodzi mu tak srednio, a ziemniaki, czy inne takie, probuje lykac w calosci. Kanapki rozdrabnia w buzi (podaje w kawalkach), miesko tez, ale jarzyny po prostu lyka, az mu nieraz oczy na wierzch wychodza.
A teraz ma jakas faze glupia i gryzie wszystko. Doslownie rzuca sie z krzykiem na przyklad na sofe, albo parapet okna i gryzie z calych sil, az sie trzesie. Pojecia nie mam o coc chodzi, jedyne co mi sie kojarzy, to ze moze bardzo go swedza dziasla, ale ma juz komplet siekaczy, wiec... "czworki" by juz szly??

Azula racja, cfaniara a raczej maly nerwus bo ona caly dzien sie denerwuje. Jak lezy to sie denerwuje i krzyczy, prezy sie az jest czerwona..jak jest na kolanach to sie prezy i krzyczy bo chce zejsc.. a jak juz ja poloze na brzuch to zaraz krzyczy bo sama nie wie czego chce;)
A gryzc mnie? no niech gryzie, ja sie nie boje, sutka mi nie ugryzie na szczescie a na sama mysl mam gesia skorke;)

Klaczku ja sie nie znam ktore zeby kiedy bo kazde dziecko ma inaczej... ale moze Karol te zeby odkrywa i podziwia wiec sie wgryza ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry