reklama

Ciąża po 40

Zoyka gratulacje z udanej imprezy, ważne że było skromnie i rodzinnie. Zdjęcia potem bardzo poprosimy :-D
Przez 6 dni bóg tworzył świat a 7 odpoczywał i podziwiał dzieło stworzenia. Niedziela jest ostatnim dniem tygodnia zatem, gdy czas na odpoczynek na podobieństwo boże:))
U nas włączyli ogrzewanie około 9 rano, na początku marniutko ale teraz już jest ok. Pojechałyśmy do matki mimo wszystko a ja zrobiłam sobie koszmarną wycieczkę na wieś z prędkością 20 km/h w porywach do 40, gdy nie było lodu na drodze.

reklama
Azula - ja wiem co mówi i czyta ksiądz na mszy niedzielnej (odnośnie Twojego P.S.), ale np. dlaczego w polskim kalendarzu tydzień zaczyna się od poniedziałku, a kończy na niedzieli???? W irlandzkim kalendarzu tydzień zaczyna się od niedzieli.

Zoyka - super, że wszystko poszło tak jak to sobie wymarzyłaś.

niii... wiecie jaka byla kolejnosc tworzenia swiata?

1. pierwszego dnia Pan Bog stworzyl kota
2. drugiego dnia Pan Bog stworzyl myszki, zeby kot mial co jesc
3 dnia Pan Bog stworzyl czlowieka, aby ten opiekowal sie kotem
4. czwartego dnia Pan Bog stworzyl zabawki, aby kot sie nie nudzil
5. piatego dnia Pan Bog stworzyl ciezka prace, aby czlowiek mogl kupowac kotku zabawki
6. szostego dnia Pan Bog stworzyl weterynarza, aby kot byl zdrowy, a czlowiek ubogi
7. siodmego dnia Pan Bog chcial odpoczac, ale przypomnial sobie ze czas wyczyscic kuwety.

To zart oczywiscie, nie zakladam nowego zwiazku wyznaniowego.

Zoyka
, gratuluje udanej imprezy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry