Ech, zmęczona dzis jestem bardzo, mam znów 2 Leszki w lodówce, ale nie wiem czy dam radę.
Zoyka albo sie umawiacie że razem przemęczycie parę dni i weźmiecie Julke konsekwencja, albo nie ma sensu wogóle się za to zabierać. Ja tez Paćke uczyłam samą spać, nie do końca mi ona sama zasypia, po prostu jak jest zmęczona to padnie już przy kaszce, a jak nie jest śpiąca to mam wieczorną impreze w pokoju, ale nie wychodze z pokoju, tylko wkładam ją wytuloną i wycałowaną do łóżeczka, a sama siadam na krześle nieopodal i ona tam gaworzy, gaworzy aż padnie. mamy stałą pore kąpioeli i udawnia sie do łóżeczka, czasem jak długo spała to przeciągamy o 15-20 minut , w kąpieli jest dużo zabawy jeszcze i potem juz tylko cisza i spanie, nie ma przeproś, ni emieści mi się w pale kolędowanie z bachorem o 23 po domu, ja o tej porze nie mam już mózgu;-)
Aniu nie dajcie sie choróbskom!!!!
Przypomniałam sobie, że kupiłam w H&M fajna kiecę na wesele jak byłam z Paćką w ciąży, wszyscy chwalili, że dobrze wyglądam, kosztowała chyba jakieś 80-90 zł;-)ale to jakiś cud był, generalnie dla mnie to szmaty szyte małymi chińskimi łapkami, tylko dobrze wyreklamowane;-)
Te szmaty sa superowe, w moim guście....i nie kupuje sobie ich bo drogie
Desigual Official Shop | Fashion Online Shopping