reklama

Ciąża po 40

Zoyka moja niunia robila tak samo ja ja kładłam , poglaskalam i odchodziłam jak wstawala ja od nowa a piac to samo w pierwszy dzien pamietam 2 godziny ja usypiałam tak w tym łozeczku a nastepnego juz krocej a za kilka dni była rewelacja , staremu daj korki w uszy niech nie słyszy sama tez to dla dobra waszego i Julki , Moja Klaudia w tej chwili nie umie usnac z nami w łozku polezec polezy ale o spaniu nie ma mowy za ciasno jej musi u siebie w łozeczku tam jest pania i wladczynia i naprawde wygoda niesamowita i dla dziecka i dla mnie

reklama
Hej! Uśmiałam się bardzo czytając opisy mężów:-) Ja na mojego nie mogę się skarżyć. Ale co prawda to prawda, że wszystkie rzeczy do zrobienia muszą dojrzeć...
Natomiast na Marsa nie wysłałabym go ZDECYDOWANIE:-D

Napiszcie proszę od czego jest skrót BWL(BWL)?

Teraz do wszystkich mam ciążowe pytanie. Od 2/3 dni mam spuchniętą prawą stronę wzgórka łonowego. Trochę pobolewa od czasu do czasu. Czy któraś z Was miała coś takiego? Trochę mnie to niepokoi, tym bardziej, że wpoprzednich ciążach nic takiegi nie miałam.

Śliczne Wasze dzieci wszystkie!!!

Ech, zmęczona dzis jestem bardzo, mam znów 2 Leszki w lodówce, ale nie wiem czy dam radę.
Zoyka albo sie umawiacie że razem przemęczycie parę dni i weźmiecie Julke konsekwencja, albo nie ma sensu wogóle się za to zabierać. Ja tez Paćke uczyłam samą spać, nie do końca mi ona sama zasypia, po prostu jak jest zmęczona to padnie już przy kaszce, a jak nie jest śpiąca to mam wieczorną impreze w pokoju, ale nie wychodze z pokoju, tylko wkładam ją wytuloną i wycałowaną do łóżeczka, a sama siadam na krześle nieopodal i ona tam gaworzy, gaworzy aż padnie. mamy stałą pore kąpioeli i udawnia sie do łóżeczka, czasem jak długo spała to przeciągamy o 15-20 minut , w kąpieli jest dużo zabawy jeszcze i potem juz tylko cisza i spanie, nie ma przeproś, ni emieści mi się w pale kolędowanie z bachorem o 23 po domu, ja o tej porze nie mam już mózgu;-)

Aniu nie dajcie sie choróbskom!!!!

Przypomniałam sobie, że kupiłam w H&M fajna kiecę na wesele jak byłam z Paćką w ciąży, wszyscy chwalili, że dobrze wyglądam, kosztowała chyba jakieś 80-90 zł;-)ale to jakiś cud był, generalnie dla mnie to szmaty szyte małymi chińskimi łapkami, tylko dobrze wyreklamowane;-)

Te szmaty sa superowe, w moim guście....i nie kupuje sobie ich bo drogie :-D
Desigual Official Shop | Fashion Online Shopping

Dzieć padł-bez wycia-mam nadzieje że już na dobre, przez ten katar i zęby-budzimy sie w nocy, krecimy i smoka szukamy ale zwykle padamy.

Ola chodzi spać okolo 20 i spi przy dobrych wiatrach do 8 czasem do 9. więc miodzio. Kiedy skonczylismy cycować to jeszcze jakis miesiac budzila sie na butle kolo polnocy i o 3 ale generalnie od okolo 4/5 miesiaca spi sama w łożeczku bez budzenia, nie zawsze bylo różowo-kolo 9-10 miesiąca-byly wycia, rzucanie smokiem itp, jak tylko zjawilismy sie w pokoju rączki do góry i na rękach odpływala w jakies 30-40minut kregoslup mi wysiadał. Cóż dalismy na luz, nie bralismy na rece, buzi głaskanie i wychodzilismy i wracalismy jak wrzask sie nasilał- pierwszego dnia wyła 1,5h, nastepnego juz krócej po jakis 4 dniach znowu wrócił normalny rytm, zbieranie zabawek, kąpiel, kaszka, piosenka-zawsze ta sama-no cóz śpiewam jej, buzi i do łożeczka i wychodze, Ostatnio też coś znowu gorzej zasypia-no ale zeby i katar zawsze usprawiedliwia.

Ze Zara jest hiszpańska to wiedziałam ale że H&M szwedzki dopiero tutaj się uświadomiłam:-)

U mnie ciuszki dziecia z Nexta, Cartersa używki są w lepszym stanie niż kupione w np w Smyku, Jak nawiedzam moich rodziców jakies 400km od stolycy:-D to zawsze wpadalam do jednego szmateksu-ciuszki dzieciece tam miodzio wiekszosc z metkami jeszcze.

Anka, ja do Aldika wcale nie zagladam bo to dopiero daleko! Tesco mam blizej zdecydowanie. W Sainsburry's jest 30% off na produkty dla dzieci - pieluchy, takie w blekitnych foliowych paczkach, sa taniutkie. 4+ (to uzywam, wiec to wiem) wychodzi cos po 8 pensow sztuka, a jakosciowo zblizone do Huggies - naprawde taniutkie. W ogole jest sporo obnizonych cen, wiec warto zagladnac. A te robale to ja fote prosze lub co...

reklama
Misia wypaśne sanki :)))
Nic u nich nie kupowałam ( jeszcze :-) ) , oglądałam te szmaty w Krakowie...zajebiste, niepowtarzalne, dobrze uszyte, super materiały..kiedyś na pewno sobie coś kupię:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry