reklama

Ciąża po 40

reklama
Hej! wróciłam z pracy:-)

Andzike dobrze , że sie na BB zlogowałas, bo tych fot Sziry jeszcze nie widziałam :-)

ja słyszałam, że Zara i HM to żydowskie firmy:tak: w zarze odkąd ja mamy w Rzeszowie byłam 2 razy i to z Paćką więc praktycznie przebiegłam przez ten sklep:-D, W H&M cos tam czasem wygrzebię, czapki i kapelusiki tam Paćce kupuje, najfajniejsze mają;-)A tak poza tym to ubieram dziecko na szmatach, mam zajebiste szmateksy w Rzeszowie ( jest ich 5, cała sieć) kupuję tylko Nexta, Gapa, czasem Disneya, Nike, Adidasa i to praktycznie nówki, za grosze, to szmaty z Europy i brakuje mi tam Cartersa:sorry2:

Ollena ..no!...fuksja to jest to:-)

Angelka to jak mamuska nas podczytuje to niech chociaz Paryska wklei, uwielbiam erdele, gdybym sie kiedys miała szarpnąć na rasowego to chyba na erdela właśnie;-)

Misia, Azula jakie macie sanki, muszę Paćce kupić, bo u nas na wsi to nie mam czym dziecka wozić po terenie, wzdłuz drogi nie chce wózkiem jeździć, polećcie coś

Next ma piekne ubranka, cudne wrecz ale ceny tez cudne :-) A na SALE ostatnio taki balagan ze az zal..

Mamy bilety do PL na 19 kwietnia do 5 maja, mm z bratem beda plytki w chalupie klasc, mysla optymistycznie ze wyrobia sie w 2 tyg. Bedziemy 2 tyg, pozniej na miesiac do IE i pozniej juz na lato do PL :-))
U nas juz zonkile rosna wiec czuje ta wiosne! :-)))

Majuska ja mam metalowe z oparciem ściąganym ale nie wiem czy polecić (takie dostała pod choinkę,a darowanemu koniowi...) Ja bym, chyba na początek drewniane kupiła ,a dopiero dla kilkulatka metalowe .Swoją drogą sypie może jutro jak nie stopnieje wyprawę saneczkową zrobimy co by wypróbować wreszcie:tak:Dziś mocno sypie więc tylko pod wieczr wyprawa do babki po mleko.Jak nie będzie padało to może sankami:blink:.Mi się Zara szalenie podoba ale nawet używki drogie więc kupuje innych firm C&A,H&M,Gapp itp itd lub polskie np body całkiem dobre jakościowo i nawet nie za drogo lub bluzy ,golfiki nowe w sklepie na osiedlu też mają mega przeceny ,a ubrania fajne:-) no i czasem w lumpkach

a...zapomniałabym.....z dziś rana:

Ja: zrób Patrycji do butelki tę próbkę mleka Nestle co tam leży
Mąż: Jaką chrupkę?
Ja: PRÓBKĘ
Mąż: Krówkę???
Ja: Kuźwa próbkę, od próba, próbować..
Mąż: aaaaa... bo tak gadasz niewyraźnie.....:szok::szok::szok:

Mars...kuźwa Mars :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D

Ollena wiosna czuje, a u mnie na balkonie 10cm śniegu... :szok:

Kacper zostaje dziś z moją babcią - szanowny ojciec udaje się opijać narodziny syna kumpla, a ja się idę spotkać z koleżankami:-)
Aga - u mnie z jedzeniem dziś sukces - pięć łyżeczek jabłuszka ... No i najlepszy na świecie cycek :-)
Majuska - Szira podbija serca wszystkich, rehabilitantce też wpadla w oko ;) a tyle czasu siedziala w schronisku... u mnie w domu tymczasowym też się o nią domki nie zabijały... domki spełniające moje kryteria ;-)

a...zapomniałabym.....z dziś rana:

Ja: zrób Patrycji do butelki tę próbkę mleka Nestle co tam leży
Mąż: Jaką chrupkę?
Ja: PRÓBKĘ
Mąż: Krówkę???
Ja: Kuźwa próbkę, od próba, próbować..
Mąż: aaaaa... bo tak gadasz niewyraźnie.....:szok::szok::szok:

Mars...kuźwa Mars :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D

Leżęeę ! Jakbym o swoim czytała :-D

O tej Zarze to mi rano MM czytał artykuł.A ,ze obsługuje informatycznie galerie na pomorzu właśnie tej grupy to się interesuje,.

H&M lubię. Kiedyś zawsze kupowałam tam sobie fajne ciuszki. Ostatnio się zeszmacili. Jak dla manie to większość takich chińskich szmatek z metka H&M dla małolatów. nawet biżuterii porządnej nie maja już.

Wreszcie doszlam do fryzjera. Kazałam sobie wyciąć cały tył , na grzybka no i mam platynę :) Bardzom zadowolona :)

Dobra ale my też nie święte;-).Ja na ten czas kiedy byłam nałogową palaczką wszystko co było zdatne do rozniecania ognia zgarniałam mój M wtedy to chciał mnie też w kosmos wysyłać.No taką przypadłość miałam .Gdzie widziałam zapalniczkę ,zapałki czy mojego M czy czyjąkolwiek do kieszeni zgarniałam. Zoyka to może tego posłuchamy ja lubię tą piosenkę http://www.youtube.com/watch?v=6Z0JVH6e8O0

Ostatnia edycja:
reklama
Rasowego to ja bym chciala leonbergera.. albo czarnego nowofunlanda... oooo....

Moje biedne dziecko od rana mialo w d... jedzenie. Kurcze, olal sniadanie, konsekwentnie ledwie skubnal serek, bedacy etatowa zapchajdziura, poszedl spac praktycznie o tym serku, po czym wstal wsciekle glodny - na emergency wrabal poltora banana nim doszedl obiad i chyba nadrabia bo 2 ziemniaki, drugie tyle kalafiora i 2 plastry panierowanego sera, to juz powazne jedzenie.

Co do ciuchow, to ja nadal kupuje glownie uzywki na ebay'u, ostatnio na szybciocha pokupilam dresowe spodnie w Tesco i odkrylam ze maja duza rozmiarowke. Za cholere nie kupuje TU bo maja kiepska jakosc - raz kupilam zestawik pajacykow, po pierwszym praniu byly szersze niz dlugie. No i w polskich lumpkach czesto pojawia sie George - to po prostu marka wlasna Asdy, niedroga, dosc fajna jesli chodzi o jakosc. Kupowalam bodziaki - fajna, miesista bawelna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry