reklama

Ciąża po 40

reklama
Azula, ale pyszcz ma obledny, nie?
Karol tez ma ciuszkow wiecej niz potrzebuje. Tzn. takich codziennych moze i nie - bluzy, portki, bodziaki, to tak w sam raz, ale juz cienkie topy w ilosciach hurtowych bo tu fajny napis, tam fajne kolorki... Podobnie z jeansami, kurtkami.. 2 pary trzewikow, 2 pary kozaczkow... O czapkach lepiej nie mowic, ale to inna bajka.

Kłaczku ja od pierwszego wejrzenia się zabujałam w tym pluszowcu:-).Andzike ,a ile ona tak mniej więcej waży i mierzy bo albo ten psiur niewielki albo twój synuś takie "chłopisko".Kłaczku to podajmy se ręce wirtualnie czy da się to leczyć:szok: u mnie podobnie i nie sądzę by płeć dziecka coś z tym wspólnego miała bo to kolorek to fasonik fajowski i jak tu choćby raz dzieciaka w tym nie zobaczyć:-):-D:cool:

Kłaczku ucałuj ode mnie Karola. Alez ten rok zleciał !!!!
Zoyka wiedziałam, że H&M to Szwedzi a Zara - Hiszpanie a dokładnie jedna baba to wymyśliłą. w skład tej samej grupy wchodzi Bereshka i Stradivarius, Zara jest cały czas na plusie a H&M nie osiagnął w ub roku założonego zysku :-D Nie wiem skąd to wiem ale wiem :-D Nie moja branża i nie jestem fanką żadnej z owych grup. Uważam że mają ZA DROGIE rzeczy. Jedynie co to w zarze kupuje ciuchy Kubulowi.
Rano byłam w lesie - tylko 1,5 godziny po sniegu z kijami ale było BOSKO :-D Szkoda, że Kubul chory bo chętnie bym poszłą z nim na sanki i na bałwana ... może utrzyma się ten snieg jeszcze chwilę.
Miałam sprzątac i prasowac ale stwierdziałam że to chrzanię i idę sie rzucic na plask na łoże. a dokąłdnie materac bo łoza 7 tydzień nie mamy :-(
Miłego dnia Kobietki.

Azula, Szira waży jakieś 12-13 kg (teraz może trochę więcej, bo jej się na zimę przytyło;-)) i ma niecały metr.
Ostatnie dwa zdjęcia są z przed trzech miesięcy - teraz Kacper jest większy :-)

H&M lubię, ale tylko jak mają wyprzedaże :-) za Zarą nie przepadam, jeszcze nic tam dla siebie nie znalazłam - a ceny to już inna bajka.
Kacper też ma mnóstwo rzeczy, ale prawie wszystko od kogoś, bądź z lumpeksów. Puściłam już w obieg ze trzy kartony z ciuchami, a kolejne trzy czekają na strychu aż do nich dorośnie:-)
Misia45 - plask na łoże to idealny sposób na spędzenie soboty :-D

Witam popoludniowo :)

Zoyka oj wykonczyli mnie Ci hiszpańscy ZARowcy :) 5 lat tam pracowałam :) A i mialam juz wczesniej napisać, ze rezerwuje sobie Julkę na synową :)

Andzike ale pisurek śmiszny :) Jak moj Fido tylko większy :)

Klaczek ja na poczatku tal szalałam z ciuchami dla Staska, ambitnie Coccodrillo, Zara, te ze Smyka. Ale juz mi przeszło :) haha odkąd jestem na wychowawczym i pensji nie dostaję :)

Majuska ja Ci w tajemnicy zdradzę, że mamuśka ma wyczaiła wątek i podczytuje :) Weź no ją ochrzań. W sumie to też mamuska po 40-tce :)

misia Zara a H&m to ziemia i niebo cenowo... Zara tylko na SALE a i to nie zawsze. H&M...praktycznie zawsze jak u nich jestem to cos kupie. 4.95 za cudnego bodziaka z dlugim rekawem...toz to nic.

Andzike boska sucz! nie wierze, ze glupawa ;)

Azula, plec dziecia ma znaczenie - dla dziewczynek jest taki szal, ze by mi pewnie powierzchni magazynowych braklo, a tak to jeszcze sie mieszcze w domu.
Misia, dziekuje! Co do H&M to on w UK popularny, zaraz za Nextem chyba i od Nexta tanszy jednak.

reklama
Witam się z drugą kawą
:-)
Pierwsza wypiłam na jednej nodze, czekajac na księdza z koledą-przyszedł z innej parafii-no ciekawe ale mogą być i normalni księża-co sie nie wypytują o wszystko,sąsiadka ino dała cynk-że oblatuje wszystkie pomieszczenia i świeci-wiec dogarnełam troche kuchnie i pokoj małej.

Malfika-ja nie pamietam czy kazał mi okulista masować czy nie-mnie tak cholernie bolało że tylko przykładałam to jajo-szkoda że nie masz jak ugotować go-bo to lepsze niz okłady-tak jak pisalam trzyma ciepło bardzo długo
anka-rany uwielbiam robale- a w takiej cenie to chybabym cały zamrazalnik nimi wypełniła,

Dzieć mi spi popoludniowo wiec mam nadzieje na godzinke spokoju.
Ola z miesożernych i warzywożernych jest-po mamusi ma:-)- obiad wsunie w całości w ilości hurtowej- lepiej drugie danie typu pałeczka z kurczaka, albo pulpety lub ryba plus ziemniaki z sosem lub maslem i warzywa najbardziej fasolka lub brokul idzie, mleko jest fuj okropne, na szczescie kaszki jeszcze ujdą, owoce koszmar-trzeba przemycac starte zakamuflowane w kaszce a i tak sie krzywi i pluje-ale parówka znowu jest mniam mniam-w łapke i sobie memłamy.
Ah gdzie te czasy kiedy cyc plus modyfikowane w hurtowych ilościach szły-teraz mleczko ble

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry