reklama

Ciąża po 40

Witajcie.
U nas zimno,biało,do tego R. siedzi w piwnicy bo piec strzelił focha,teraz kawka ,a potem tworzenie dla R CV bo do środy trzeba wysłąc[trzymać kciuki za etat dla R.]
Dwa dni zmarnowałam bo musiałam rozdzielić miejsca na widowni w teatrze ,[do tego jadą też dzieci bez rodziców]dla klasy Maji-mamy 6 rzędów ,ale liczba miejsc w nich nieparzysta ,, w południu bylismy na górkach-młode zadowolone na maxa.
Do tego wredna @ ma spóźnienie:szok:
Pozdrawiam ,życzę zdrówka dla mam i dzieciaczków.

reklama
No niezłę furę ma Amelcia :)))

Angelka cudny Parcio, te psiaki to taka esencja radości:-D ( azula to airedale terier, wersja maxi walijczyka :-) )

dzieczyny cieszyłam sie, że Paćka tyle śpi..a tu dziecko wstało całe zapłakane i rumiane, gorączka 38, smark zielony...wymacałam pęknięte dziąsełko od górnej czwórki:sorry2:..na razie Nurofen jej podałam i dziubie obiadek

No jak airedale to dużo lepsze od walijczyka:tak: one nawet w różnych służbach są wykorzystywane:-),a na fotce to tak dokładnie nie widać:-(Majuska zdrówka dla Patrycji

Obalam teorie, ze jak dziecko duze to pozniej wszystko robi. Mia ani nie duza, ani nie gruba, normalna calkiem a ani nie siedzi (nawet sie nie utrzyma) ani nie raczkuje (pelza) ani nie wstaje (Azula szok!).

Amelka sliczna, Parysek orginalny oczywiscie piekny.
Majuska wspolczuje tez i oby to od zeba bylo. No i nastraszylas mnie tymi uszami, widze ze u Mii bedzie podobnie :(

Super Julcia na fotach nie widać by piłeczki ją przerażały:no:Za to ma frajdę z bańkami:-D.A co do autka czy takie coś warto by kupić i na czym polega jazda wnim.Myślę na roczek małej coś kupić takiego ogrodowego bo to wiosna już w pełni będzie i myślałam nad takim autkiem ale nie bardzo wiem czy warto(widziałam na all)

Azula - jazda autkiem polega na odpychaniu się nóżkami. My an wiosnę kupimy rowerek w którym moze tylko siedzieć a ktoś pcha ale tez moze pedałować.

Banki frajda. Najpierw była zdziwiona. Bańki były z maszyny do baniek wiec było ich dużo. A potem łapała je.

Misia fajne butki tylko czemu dla dziewczynki drożej te dla chłopaczka nawet bardziej mi się podobają:tak:Zoyka też myślałam o rowerku może ktoś kupi małej taki bajerancki na roczek;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry