reklama

Ciąża po 40

reklama
hej,

Wyspana jak nie wiem witam się z kawą.
Zbieram sie zaraz na policję a potem za zgłaszanie szkody. Julka ma nowa pasję - Zabawa sznurówkami w butach.Rozwiązuje je i wyciąga.

Miłego dnia.:-D

Hej,
U nas noc idealna jak juz dawno nie!!
Ale dotykam ucho i dotknac sie nie da wiec idziemy do dr za godzine.

Co do szczepionek to czym pozniej tym lepiej, chociaz moja mama swiezo po kursie o szczepionkach sadzi inaczej.
Jednak u nas wyszlo tak jak wyszlo czyli Mia miala narazie jedna i druga na gruzlice. reszta w lesie i moze to dobrze przy jej chorobach ciaglych.

Zoyka a pediatrzy musza polecac platne szczepionki, na bank maja z tego kase.

Katrina jak Twoja Ala w szkole? nadal zadowolona?

Witam się z kawą... :-)
Odnośnie szczepień to my szczepimy płatnymi 6 w 1, rota odpuściliśmy, na pneumo mieliśmy zacząć od drugiej dawki, ale Kacper się zaziębił i teraz musimy trochę odczekać. Od czytania nt szczepionek można dostać świra... (a przynajmniej ja byłam blisko ześwirowania...).
Z porannych atrakcji - od 4 nad ranem po klatce biegał jamnik ... Paweł myślał, ze to czyjś, ale o 8 rano nadal się kręcił. Sąsiadów mam słabo prozwierzęcych, najchętniej wyrzuciliby go na mróz (u nas dziś -9...). Ja mam dwa psy, małe dziecko, które większość czasu spędza na podłodze, ale dla odmiany nie mam sumienia, żeby go tam zostawić... więc po konsultacjach z mamą, która stwierdziła, że jeśli dziś się nie znajdzie właściciel to weźmie go na przechowanie i fundacją zajmującą się jamnikami rudy wylądował u nas...
No i mam...
ZNALEZIONO JAMNIKA

Trzymajcie kciuki, żeby właściciel się szybko znalazł:no:

Majuska - widzisz jaka dobra mężczyzna Ci się trafiła :D

Ollena - trzymam kciuki, żeby Mię przestało boleć ucho.

Katrina - gratuluję zęba :-)

Resztę doczytam jak poćwiczę z Kacprem i ogarnę stadko :-)

Co do rota to wyczytałam, ze szczepionka ta chroni przed 5 szczepami, a tych szczepów jest ponad 200. :sorry2: Jedyne co to dzieci naprawdę lżej przechodzą wszelkie zatrucia pokarmowe po tym szczepieniu.

Witam sie porannie :) Z zimną kawą od 9 :)

Helloł
witam się ledwo żywa, grypa po całości i nie wiem jakim cudem mała jest okazem zdrowia. Wczoraj chciałam zasnąć i się nie obudzić żeby nie czuć bólu każdej kosteczki i mięśnia :no: Snuję się po chałupce pilnując Wandusi i marzę żeby poszła już spać.

Malfi daj znać jak po połówkowym:tak:.Rudy fajny jamnior może właściciel się odnajdzie :tak:Jak tam Kacperek.Ania zdrowiej szybciutko.Katrina && by nie choroba i gratki dla Kuby za zębisko.Zoyka zdarza się nam kiedyś na parkingu klamkę urwali i nie wiadomo było kto klamkę M kupił inną ale odpadła i tak fiestą do końca już bez klamki jeździliśmy.I tak szczęście,że jest winowajca:tak:.Majuska mądry wybór ,że Paćka w domu została po co ryzykować chorobą.U nas noc koszmarna nie wiem czemu mi Amelka płacze przez sen trzeba ją utulać ledwo zaśnie znów to samo .:-(

Andzike nie widze jamnika i ogloszenia, napisane jest ze niedostepne :(

GP stwierdzil, ze nic nie widac w uchu bo zawoskowane, drugie tez, wlewac oliwe z oliwek i przyjsc w piatek. Mam gdzies, ide prywatnie.

Andzike nie widze jamnika i ogloszenia, napisane jest ze niedostepne :(

skasowałam je właśnie, bo właściciel się znalazł :-D:-D:-D koleś ode mnie z bloku, z widzenia kojarzę jego babę, mają też beagla :-D pies oszalał z radości jak właściciel po niego przyszedł, kontrolnie ochrzaniłam za brak adresatki - wyobraźcie sobie, że wczoraj w nocy wypuszczał kumpla i nie zauważył, ze pies wyleciał pod nogami:no:
No, ale całe szczęście wszystko się dobrze skończyło :-)

reklama
Hallo Kobitki!
Kaci już po operacji leży w pokoju. Jeszcze sie nie obudził, ale panie mówiły, żeby M siedział cicho, niech śpi jak najdłużej. Był bardzo dzielny! Emla pomogła w ogóle nie czuł wkłucia, a po głupim jasiu M mówił, że czuł się rewelacyjnie, chichrał się gadał głupoty:-)
Coś u nas śnieżek zaczyna prószyć, a ja nie cierpię jeździć autem po śniegu, a jutro szczepienie.
Andzike, a nie boisz się, że Ci jeszcze jedna przylepa zostanie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry