Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jedyne co to dzieci naprawdę lżej przechodzą wszelkie zatrucia pokarmowe po tym szczepieniu.
.Rudy fajny jamnior może właściciel się odnajdzie
Jak tam Kacperek.Ania zdrowiej szybciutko.Katrina && by nie choroba i gratki dla Kuby za zębisko.Zoyka zdarza się nam kiedyś na parkingu klamkę urwali i nie wiadomo było kto klamkę M kupił inną ale odpadła i tak fiestą do końca już bez klamki jeździliśmy.I tak szczęście,że jest winowajca
.Majuska mądry wybór ,że Paćka w domu została po co ryzykować chorobą.U nas noc koszmarna nie wiem czemu mi Amelka płacze przez sen trzeba ją utulać ledwo zaśnie znów to samo .:-(Andzike nie widze jamnika i ogloszenia, napisane jest ze niedostepne![]()

koleś ode mnie z bloku, z widzenia kojarzę jego babę, mają też beagla
pies oszalał z radości jak właściciel po niego przyszedł, kontrolnie ochrzaniłam za brak adresatki - wyobraźcie sobie, że wczoraj w nocy wypuszczał kumpla i nie zauważył, ze pies wyleciał pod nogami