reklama

Ciąża po 40

reklama
Axa dobrze, że już po, ale teraz jeszcze rekonwalescencja, która nie jest chyb azbyt przyjemna, bo gardłko może jednak boleć...ale jak macie takiego dzielnego syna, to na pewno wszystko szybko sie wygoi:tak:

Ollena , no piękna wizyta:no:, idź prywatnie, nie ma żartów...

Pooglądałam sobie Paćki dziąsła, to górne czwórki, ile to kurna będzie trwało??? na razie koniuszki się przebiły, marudzi, nie ma apetytu, katar jest i doszedł kaszel...

Zoyka to co, masz męża w domu chcąc nie chcąc ?

Aniu zdrówka!

Majuska a gdzie tam. Kupil i mi i sobie bilet dobowy i działa od 9 rano :)

Juz obleciałam dwa banki z dokumentami klientów i była na Policji. Teraz zabieram sie za zgłaszanie szkody a Jula poszła z Babcia na spacer.,

axarai umknęło mi ..jaki był powód operacji ?

Axarai, dobrze, że już po operacji :-) dzielnego masz synka!

Anka_d - duuuuużo zdrówka!
Ollena zgadzam się z Majuską - jakaś niespecjalna ta wizyta... :no: co do jamnika - cieszę się, że tak szybko znalazł się właściciel, bo zamieszanie jakie powodował było za duże :-D ale fajna z niego glista :-)
Zoyka, współczuję papierkologi... ja od dwóch lat nie mogę się przemeldować, bo mnie to przerasta ;-)

Kacper się trochę naprawił z jedzeniem - zjadł kubeczek jabłuszka z czarną porzeczką, a po godzinnym spacerze wtrąbił łyżeczką kaszkę :-)

Zoyka migdały niestety:baffled:
Mały śpi cały czas, 2 razy obudził się na chwilkę po łyka wody, a raz bo wydawało mu się, że się dusi. Biedny:sorry2:
No ale już jest po przynajmniej, będzie mógł spać w nocy bez duszenia i kaszlu, będzie mógł jeść, przestanie mówić przez nos, i będzie miał zamkniętą buzię, nie będzie musiał mieć głośno telewizora, mimo że ma słuch doskonały, nie mogę uwierzyć, że to wszystko się skończy! (Kaci od migdałów nie chorował, raz w życiu miał antybiotyk)
A młoda dostała kaszkę, pociągneła mleka i śpi od 11:30

axarai i oby tak bylo! Patryk tez ma przerosniety migdal, tzn nie zawsze, powieksza sie co jakis czas i Patryk chrapie. Mamy steryd na to i mamy psikac na noc do nosa jak tylko chrapanie bedzie wracalo.
Niech maly szybko dochodzi do siebie!

A ja juz tak dlugo nie obgryzalam paznokci, tyle lakierow nakupowalam a teraz znowu obgryzam i nienawidze siebie za to :( paskudny nalog :(
A lakiery wlasnie Mia po podlodzie rozwala..

Majuska tez sadze, ze wizyta o kant bo na co tu czekac?
Najlepsze bylo to jak na koncu lekarz dodal, ze on nic nie widzi i nie moze zobaczyc bo dziecko sie rusza..

Ostatnia edycja:
Laptop odpalony, oczywiście karta z "Ciąża po 40". Paweł sprawdza pogodę czy coś tam, po czym pyta:
-"Coś ostatnio masz cały czas odpaloną to stronę, o czymś nie wiem?"
mówię mu, że fajne babki siedzą na tym forum, że dobrze mi się z nimi rozmawia, na co on zadumany:
"No, bo myślałem, że chcesz poczekać z drugim na po 40-tce"

WTF??? :confused:
To my planujemy jakieś drugie??? :confused::confused::confused:

Andzike to też jedna z samczych cech ;-).No to kiedy to drugie bo już wiemy ,że nie po 40-tce:tak::-D.Moje dziecko ma nową ksyfkę nazywa się gąsieniica-córuś paskudny,kochany robal :tak:wymyśliła sobie,że sama sobie będzie rzucać i potem aportować i wszystkim rzuca pełza ,raczkuje wije się po to aby znów rzucić.Nauczyła się od patrzenia na psy psom też zresztą rzuca :-).Zębów nie widzę i cały czas myśle co by to niespanie miauczenie przez sen ma znaczyć bo jeszcze kilka takich nocy ,a mnie wywiozą do jakiegoś pensjonatu zamknietego:szok:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry