kłaczek
Fanka BB :)
Azula, tak kupuje... Jak teraz cos kupuje nowego, to rozm. 2-3.
18-24 jest na 86cm z tego co widzialam na metkach i to juz jest kusawe. Szkoda mi wielu ciuchow bo nagle sie okazuje ze MIAL mase bluz, a MA kilka tylko. Niektore bardzo lubilam...
Anka, mnie te robale w ciescie interesuja i bardzeij z tesco niz z aldika,. Jesli byly w tesco, to w jakim rejonie je kupowalas? W zamrazarach? No, cena skarpetek fajna. Ja juz czekam marca, zeby car booty ruszyly bo zaczynam miec biede w ciuchach dziecia. Inna rzecz, ze trzeba sie bedzie niezle nagrzebac bo im wieksze tym mniejsza oferta. Skrapetki w wielopakach kupowalam ostatnio w tesco - bawelniane, nie jakies tam syntetyki i tez jakos 5 par za poltora funia.
Ollena, a nie ma opcji opieprzenia idiotow? Przeciez jak mozna drzec ryje ludziom pod oknami?
Karollo w nocy wypil "jedyne" 3 butelki po 150ml, z tym ze zalane pod korek, czyli cos wiecej weszlo... Rezultat latwy do przewidzenia... dupsko na wylot.
18-24 jest na 86cm z tego co widzialam na metkach i to juz jest kusawe. Szkoda mi wielu ciuchow bo nagle sie okazuje ze MIAL mase bluz, a MA kilka tylko. Niektore bardzo lubilam...Anka, mnie te robale w ciescie interesuja i bardzeij z tesco niz z aldika,. Jesli byly w tesco, to w jakim rejonie je kupowalas? W zamrazarach? No, cena skarpetek fajna. Ja juz czekam marca, zeby car booty ruszyly bo zaczynam miec biede w ciuchach dziecia. Inna rzecz, ze trzeba sie bedzie niezle nagrzebac bo im wieksze tym mniejsza oferta. Skrapetki w wielopakach kupowalam ostatnio w tesco - bawelniane, nie jakies tam syntetyki i tez jakos 5 par za poltora funia.
Ollena, a nie ma opcji opieprzenia idiotow? Przeciez jak mozna drzec ryje ludziom pod oknami?
Karollo w nocy wypil "jedyne" 3 butelki po 150ml, z tym ze zalane pod korek, czyli cos wiecej weszlo... Rezultat latwy do przewidzenia... dupsko na wylot.

Kłaczkowy Karol to nie do pobicia
) też w allu trochę bodów na 74-80 zakupiłam bo body wolę ciut luźniejsze
), wciąga, chociaż czasami aż mi było wstyd, że to czytam, bo była tak żenująca