reklama

Ciąża po 40

:eek: jak to w ruchu ? w ruchu to Kuba pije herbatkę, zje jakiegoś biszkopta ale główne posiłki na siedząco, w foteliku z blatem. Najczęsciej samodzielnie.

Po prostu - w ruchu.

W foteliku do karmienia wytrzymuje 2 minuty ,potem się wygina i chce wyjść. Obiadki jej podaję najczęściej gdy siedzi u mnie na kolanach albo razem siedzimy na kanapie, albo gdy ona siedzi przy klockach a najczęściej gdy stoi kolo stołu i otwiera buzię.

reklama
Dziewczyny zdrowia!!!!!

Flo jak to w kojcu lezalas?! Az mi oczy wyszly;)

Co do cwiczen to jak sobie powiedzialam, ze codziennie to tak bedzie, przeciez efektu nie bedzie jak bede tylko o tym gadac;-)

Majuska, wygrzej - tak chyba najlepiej.
Andzike, teraz to fotelik pelny dziecka!
Misia, gratulacje dla malego zlodziejaszka! Zjadl? Ponoc kradzione nie tuczy, ale moze w tym przypadku...

Karol tez jada w krzeselku, najczesciej kopiac od spodu w blat, ale raczej staram sie zeby w nim wytrzymywal. Owoce, czy jakies przekaski, czesto jada "na doskok".

Kłaczku zjadł - ugryzł, wypluł, resztę zjadł :-D
Kuba siedzi spokojnie, ma widelczyk i nim całkiem sprawnie jada, łyzką też. Czasem podzieli się z kocicą.
Ollena - najlepsze efekty to ciwczenia co drugi dzień - nie pamiętam dokąłdnie o co biega ale widziałam kiedyś wypowiedz Bardzo Pważnego Pana i znawcy na temat ćwiczeń i ze co drugi dzień ... tzn. jednego Twój Killer, następnego dnia inna forma aktywności moze być ale killer codziennie ? zresztę po co Ci to - jesteś młoda i chuda :-)

U nas właśnie była pobudka . Krzyk, pisk, łzy. Butla i rodzicielskie łózko załatwiły sprawę. A tak się cieszyłam ze zasnęła o 20 i spi w swoim łóżeczku.

dzięń dobry :-D
Kubule znów obudził GŁÓD :baffled: wciągnął mleczko, teraz wciąga jajecznicę - Bazylia jest zachwycona - tez jej smakuje ... ONI mają UKŁAD :-D
Miłej niedzieli.
Katrina a TY gdzie ? Anka - śnieg Was zasypał ?

Misia Ty o tej porze na BB?? wojna będzie :-D
dziś zaplanowałam Dzień Grzania Drugi..nie wiem jakie koszty tego poniesie dziecko bo już od rana zostało ubrane po raz trzeci w ten sam zestaw ubraniowy ( jeszcze z piątkowego wyjścia do żłobka - podobno nie brudne to jest:-D ) oraz po tym jak po pół godzinie tuptania spadł jej bucik, okazało sie, że są ubrane "prawy na lewą " , na moje : " O matko jedyna...." usłyszałam : "no co chcesz, świetnie sobie dziecko radziło ":szok:...on chyba jeszcze nie wie, że w moim tajnym laboratorium Dextera , pod garażem, kończe konstruować rakietę wysyłającą durnych samców na inną planetę:-D

Flo łączę się z Tobą w bólu:-(

Zoyka nie byłam w stanie wczoraj pić żadnego alkoholu, mam kupionę Colę i wódesię w zamrażalinku, żeby to choróbsko takim sporym kalibrem wyganiać, ale pomimo szczerych chęci nie byłam w stanie...może dziś:-p

co za wojna ?
czasem mam dzień dobroci dla swego m. a dokładnie poranek dobroci i pozwalam mu pospać dłużej (wczoraj spałam do 9:30) wieć byłam łaskawa dzis i pozwoliłam mu spac do 8:30.
Zaraz idziemy testować sanki :-) wczoraj zaimpregnowałam mu kozaczki takze moze brykac w śniegu ...

Cześć niedzielnie.

Jesteśmy niewyspani. Nasza corka postanowiła ,że niedziela jest od bawienia i 7 rano jest odpowiednia.

MM właśnie odkurza bo Julka zrobiła rozpierduchę wydłubując gąbkę z dywanu ( ze spodu).

Misiu
i Majusko a napiszcie mi rozkład posiłków dzieci i co jadają. Wczoraj stwierdziłam,ze powinnam ok 19 robić Julce kolacyjkę nie patrząc na kaszkę wieczorną. Ona ok 15 je obiadek , potem ok 16-17 owoce albo jogurt i potem dopiero dawałam jej na noc kaszkę. a ok 19 Julka marudkuje i stwierdziłam wczoraj ze z głodu. Dostała twarożek i było OK.

reklama
Witam się na razie bez kawy, bo ktoś wypił wczoraj całe mleko i właśnie w podskokach pobiegł do sklepu kupić nowe :-D

U nas dziś pobudka przed 6, Kacper postanowił zacząć wcześnie dzień - nie żeby płakał - gadał, piał, mruczał, miauczał, wbijał mi palce w oko, ciągnął za nos i włosy, a przy próbie odwrócenia uwagi cyckiem uszczypnął w sutka... :baffled:
Miłego dnia, u nas dziś kolejny dzień wizyt u babć...

ooo... widzę, że Zoyka też nie pospała...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry