Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w sumie to ja się cieszę, że u nas wszystko zaczęło się na dwa tygodnie przed terminem - nie ma to jak poród z zaskoczenia, c'nie Flo?
). 
jak tylko poczuje je w jedzeniu- usta w "kurzą doopę" i koniec współpracy. A jeszcze mi się przypomniało jak chodziłyśmy w ciąży - ja od 4mies. użerałam się z masakryczną morfologią i musiałam paść żelazem w tabletkach, a Ty nie jedząc mięsa, czyli w teorii głównego źródła żelaza cały czas miałaś idealne wyniki krwi ;-)
jak dziś zgarniesz 30 baniek to kupisz sobie super ekstra wypasionego lapka z mega szybkim internetem
ciężki temat 
koleżanka miała i o ile mierzenie cukru i pilnowanie go było z początku dokuczliwe, to przez całą ciążę nie miała problemów z wagą, a po ciąży od razu wróciła do figury... Nie ma tego złego
Będzie dobrze 

Zoyka myślę, że u Was to jest juz na tym etapie, że nie obejdzie się bez drastyczności tzn. wysłuchania sporej porcji płaczu, Jarek zrobił straszną głupotę, że ją wziął, albo konsekwentnie nie, albo o doope to rozbić, ja miałam takie akcje z Paćką, że po 15 razy ją kładłam, głaskałam, "cisiałam" ale nie wzięłam na ręce i koniec, załapywała;-)

..pamiętam to do tej pory jako jakąś totalną patologię

Zresztą mój synuś-maminsynus potrafił jeszcze w wieku -nastu lat przyleźć w nocy sie przytulać, bo niby to jakieś koszmary miał
...ech te bachory
:-)