reklama

Ciąża po 40

Olena no to super. Julka na początku bala się basenu pileczkowego.

Właśnie zrobiłam dzisiaj taką pastę awokado + jajko na twardo+ czosnek, pieprz i sol. Mi średnio smakuje. Wolę jednak samo awokado i na to jajko w plastrach. Julce smakowało ale położyłam na wierzchu plasterek piersi z indyka.

Majuska
- jaro zawsze tak długo pod prysznicem. Tez sie dziwiłam . Raz podsłuchiwałam :D Nic z tych rzeczy. Ona tak dokładnie sie co wieczór myje , hihi

Flo no ryb to szkoda.

reklama
Spróbuję awokado z żółtkiem - brzmi smakowicie, może synowi też zasmakuje.
Ollena - Mia jest super, fajnie, że jej się podobało :-)
A propos bicia - dziś rano dostałam telefonem w oko (który Kacper dostał, żeby się czymś zająć i nie ciągnać mnie za włosy, wydłubywać oczy czy wykręcać sutka). Założyłam soczewki i wytrzymałam w nich ze 3h, bo oko napiernicza jak cholera. I przypomniało mi się jak majuska kiedyś pisała o jakimś chłopcu, który zrobił mamie dziurę w rogówce telefonem... :szok:

Andzike, przypomniałaś mi :-D:-D to o tej rogówce to chyba wiemy od rodziców jakiegoś małego chłopczyka, którzy podczas zakupów w Ikei przyglądali się katującej swojego ojca Paćce i przyznali się że ich pociecha równie radosnie i często ich napier..ala:-D:-D, a nawet uszkadza rogówki w oku:-D
Bachor spał niespokojnie i wstał o 6.30. Jest niedobra ostatnio, wszystko na nie. Zakumała, że kurki robią Ko, ko, ko i powtarza po mnie :) Wczoraj nasi znajomi mówili, że ich mała Hania ( ma 6 miesięcy) śpi praktycznie od urodzenia po 12 godzin, od 19 do 7 rano, moja kumpela pytała swojej pediatry nawet czy to jest w porządku, ale ona tylko kazała im leżeć krzyżem i dziękować:-D:-D

Miłej niedzieli ! ..i pamietajcie, że dziś jest Dzień Kota:-D

Zoyka pytalas czy Mia zjezdzala sama ze zjezdzalni...zjezdzala trzymana przeze mnie.
U nas kataru ciag dalszy.

Ja znam 2-latka ktory zrobil matce dziure w rogowce palcem. Bol niesamowity i leczenie tez..

KUpie to awokado i nawet bede jadla jako maslo, Mii tez dam.

Kiedyś wróciłam z uszkodzoną rogówką z jakiegoś koszmarnego dla mojej wątroby wyjazdu służbowego :-D Bolało jak cholera, chyba przez miesiąc wkraplałam sobie trzy rodzaje kropel dziennie i nie mogłam nosić soczewek :no: mam nadzieję, że teraz to nie to, bo okulary w zimę wkurzają mnie masakrycznie :no:
Znów coś sypie z nieba, chyba darujemy sobie spacer, tym bardziej, że Paweł czymś się struł...

Kazalam Rajmundowi paciorek dziekczynny odmawiac - tylko powoli i ze zrozumieniem - bo dziecie nasze zadnych powazniejszych urazow nam nie zabezpieczylo. A on narzeka...

Ollena buziaki dla Mijki z okazji już 9 miesiąca.Bardzo Ci panienka ładnieje i do braciszka coraz bardziej podobna:-)Amelianka nie lubi jajecznicy nie wiem może zrobię jajko na miękko i spróbuje żółtko podać?Na razie jedynie wchodzi żółtko na słodko jako lana kluseczka.

Łeee, no i nie zgarnełam kumulacji :angry: I znów trzeba będzie iść jutro do roboty... :wściekła/y:
Ollena - gratki z okazji dziewiątego miesiąca :-)
kłaczek - niech się Rajmund cieszy, Kacper wczoraj drapnął Pawła po nosie tak, że krew mu poszła... Jakieś agresywne to moje dziecko jest :-D
azula - u mnie żółtko nie wchodzi, spróbuję w wersji na laną kluseczkę:tak:

U mnie jajko wchodzi pod kazda postacia :-) jajecznica jest mniam!

Dzieki Wam, oj leci..

Nie mam nastroju na pisanie nawet, chlop przechodzi samego siebie, jakby klimakterium przechodzil, zredzi, wydziera sie i wszystko mu nie pasuje. Moglby pracowac od rana do poznego popoludnia, swiety spokoj by byl.

reklama
Andzike no jako lana kluseczkę podaję:tak:A co do kumulacji to jest powiedzonko graj w lotto idiotto;-)nie gram:no:.Według badań wygrywają najczęściej mężczyźni dobrze sytuowani po pięćdziesiątce.Babcia M mawiała ,że diabeł sro na wielko kupa bo mu się rzyci nie chce nisko schylać.Więc raczej wygrywają Ci którzy dużo już mają ale kto komu zabroni do tej kupy swoje złocisze dokładać???:crazy::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry