Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pierwszy porod dal mi w dupe i to doslownie. W sensie dziecko 4,350kg, porod dlugo sie ciagnal, personel byl wredny, zarobilam 23 szwy na d... , a w koncu malo nie zeszlam z wykrwawienia, czego przez 2 dni nikt nie zauwazyl i dopiero jak im zjachalam na dobre to sie zrobilo wielkie halo. W efekcie zakazone szwy (2 dni bez ZADNEJ higieny) i kilka tygodni bolu nim sie to wreszcie pogoilo. Taka rzeznia troche. Wiec idac rodzic drugie mialam pelno w galotach, w dodatku mialam gestoze wiec... A mlodego lapali pod sciana doslownie - 3 godzinki od pierwszego skurczu on juz byl, 3 godzinki po porodzie poszlam sobie do kibelka bo dostalam zastrzyk na sciagniecie obrzekow i strasznie mnie ganialo (ale mi rano zjebke zasuneli!),a w ogole to w szoku bylam ze tak "lekko latwo i przyjemnie" mozna urodzic. Smialam sie potem, ze na lek przed porodem najlepiej robi drugi porod.
,a nie to co teraz;-)no żartuję na pewno jeszcze prawnukom będziemy opowiadały
teraz to mimo ,że rodziłam sn i było boleśnie to personel był super i dobrze w porównaniu z tamtymi wspominam .No to pierworodny dał Ci popalić u nas Adam 4150 też do maluszków nie należał

Dobrze, że ide dziś do gabinetu to sie odmóżdżę przez te 3 godziny może...
zajadamy się nim, ewentualnie na zakwasie rzeszowskim ( nie wiem czy mżna go u Ciebie kupić
) dodaje się do słoika jedno żółtko rozbełtane ( 2 słoiki - 2 żółtka) , gotowane na wędzonce, dodaję kiełbaskę przysmażoną, jajka ugotowane i pieczareczki przypieczone na patelence, oczywiście przyprawiam sporo majerankiem, a na koniec wyciskam sporo świeżego czosnku
uwielbiam, boski na kaca. Zajebiaszczy zurek jest w Bieszczadach w Wetlinie w knajpie Czartoryja, rewela
:-)
teraz wszystko wróciło do normy. Kłaczku u Ciebie to chyba nie było podobnych problemów, więc jakoś przeczekasz to zagnieżdżanie