asia70
Fanka BB :)
Hej Dziewczynki, jakoś nie za dobrze się czuję , słabam, leżę tylko i niepokój jakiś mnie dopadł, taki jak przy złych przeczuciach :-( Pewnie podświadomy cykor przedporodowy..
Całą noc pobolewał mnie brzuch, ale nic z tego nie wyniknęło jak na razie.. Miałam też koszmarny sen, że biłam moją córkę po twarzy, a ona patrzyła na mnie i nie reagowała, a ja uderzałam coraz bardziej i potrząsałam nią
aż obudził mnie telefon z pracy. Ale jaja. Dzięki bardzo za opinie o x-landerze, to przesądza sprawę jego kupna :-)
A to, że go jeszcze nie mamy.. ? Hmm.. przecież to chwila, teraz jest taki wybór.. poza tym mamy małe mieszkanko i zawaloną piwnicę, po co miałby mi stać kilka miesięcy bezużytecznie gdzieś, o wiele bardziej dziwne wg mnie jest kupno wózka przed staraniami , ale .. każdy robi jak uważa
Aha Dziewczyny właśnie, a po jakim czasie pierwszy spacererek ?
Całą noc pobolewał mnie brzuch, ale nic z tego nie wyniknęło jak na razie.. Miałam też koszmarny sen, że biłam moją córkę po twarzy, a ona patrzyła na mnie i nie reagowała, a ja uderzałam coraz bardziej i potrząsałam nią
aż obudził mnie telefon z pracy. Ale jaja. Dzięki bardzo za opinie o x-landerze, to przesądza sprawę jego kupna :-)A to, że go jeszcze nie mamy.. ? Hmm.. przecież to chwila, teraz jest taki wybór.. poza tym mamy małe mieszkanko i zawaloną piwnicę, po co miałby mi stać kilka miesięcy bezużytecznie gdzieś, o wiele bardziej dziwne wg mnie jest kupno wózka przed staraniami , ale .. każdy robi jak uważa

Aha Dziewczyny właśnie, a po jakim czasie pierwszy spacererek ?
Ostatnia edycja:
..wow..ale dżaga
, jakieś łancuszki i pierścionki też (czekały w szkatule) a ja teraz nie nawidzę złota