reklama

Ciąża po 40

reklama
oj drukujecie :-D

Ollena wg mnie to nie Alex te foty wklejała, tylko Gosia39, taka blond laseczka, szczuplutka, fotki z Egiptu, ze starsza córą;-)

Andzike no widac, że dziś wolne, od razu więcej werwy na klikanie :-D

Zoyka Julek przesłodki, no ale co to za nowości, zawsze taka jest, a na tym sprzed roku to po prostu bomba :-D:-D

Wiecie co ja dziś rano wykonałam:szok:..zapomniałam wam wcześniej napisac:-)....jadę sobie z Paćką do żłobka, a po złobku miałam wpaść do gabinetu nakarmić koty i pojechać do przytuliska...zatrzymuję się pod gabinetem ..a w lusterku widzę Paćkę:-D:-D..:-Dzamyśliłam się i zapomniałam pojechać do żłobka:-D:-D:-D.:-D..nosz kuźwa Mars...totalny Mars:-D na szczęście to tylko róznica jednej drogi osiedlowej:-D Misia pozdrowienia dla Pana Mensza:-D

Majuska oo Gosia! pamietam! no to gdzie wywialo Gosie?
A co do Marsa... to chyba bedziesz dowodzaca! ale nie wiem czy udzwigniesz i czy chcesz udzwignac...wybierz moze inna planete;)

Andzike ja mam szanse sie wybrac i powinnam szanse wykorzystac, ale codziennie cos... a tak naprawde nic.
A co do zabkowania to moze Twoje synalki nie odczuja. Patryk zadnego zeba nie odczul a my z nim.

Klaczku z tym nocnikiem to nie ja sugerowalam, chyba Azula, wg mnie to za wczesnie. Karol moze sygnalizowac ze zrobil bo mu przeszkadza ale wcale nie musi byc gotowy zeby zasygnalizowac cos co mu jeszcze nie przeszkadza ;-)

Zoyka Julka jest cudniasta! a torta bym zjadla..

A mi nie wiem co jest. Od wczraj wieczora przezyna mnie w zoladku, gardlo boli, katar lekki, kreci mi sie w glowie, oczy same zamykaja i czuje sie jak nacpana, zimno mi i mnie mdli. Zoladek coraz czesciej pobolewa.. oby to nie wirus zoladkowy znowu:(

Ostatnia edycja:
Hełoł :-)
Zoyka ucałowanie dla ROCZNIAKA :-)
Flo i dla Maksia też :-)
Majuska pozdrowie pana Mensza ale o Twej wyprawie nie opowiem :-D bo będzie wypominał do końca świata i jeszcze dizęń dłuzej :-D
Chciałam donieść uprzejmie, że Pan Kubuś bryka w najlepsza a dokładnie siedzi u siebie w sypialni i czyta książeczki. W żłobie spał do 16 i teraz nam się odbija to jego leżakowanie :baffled: a miałam poprasować.

Dopiero teraz mi się udało doczołgać do komputera.

Zoyka - BUZIAKI DLA SOLENIZANTKI.!!!! STO LAT, STO LAT!!! Ależ Jula jest śliczna!

Zaraz doczytam coście nadrukowały, na razie widzę że dużo...

Flo ucałowania dla Maksia od cioci majuski, 9 miesięcy to poważny wiek już jest:-)

jestem juz spiąca bardzo...dlaczego tak mam?:baffled:
Ollena nie daj się , mam wrażenie, że to ten wirus co mojego starego dopadł....

Ollena, wcale nie wiem czy za wczesnie, dzieciaki "z pierwszej tury" sadzalam na nocnik nim rok skonczyly, chociaz odbywalo sie to na zasadzie polowania, a nie sygnalizacji. Natomiast na pewno nie oczekuje od Karola ze mi bedzie meldowal zaraz, ze niedlugo bedzie mu cos przeszkadzac. Fajnie by bylo, gdyby poltoraroczny medlowal kupala, ale tez sie na to nie zanosi... Jakos w stosunku do moich starszych, Karol jest pod tym wzgledem opozniony.

reklama
Majuska - tak się ucieszyłam z Twojej opowieści, ze mało dziecka nie obudziłam.:-):-):-)
Kłaczek - oj tam, zaraz opóźniony. Karol jest nad wyraz rozwinięty oralnie ( konsumpcyjnie) to nie musi być równie do przodu analnie (wydalniczo). A może Cię zaskoczy, bo z tego co piszesz to kombinuje dobrze.
Asia - najważniejsze , że wszystko ok. A w końcu urodzisz, bez wątpienia, to Cię nie ominie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry