azula
Fanka BB :)
I racja z nocnikiem jak dziecko zaczyna sygnalizowac można podjąc próbę ale nic na siłę ja będe latem próbowała choć to raczej właśnie próby będą bo chyba około 18 miesiąca dziecko zaczyna lepiej rozumieć o co chodzi ale niektóre dzieci wcześniej inne później zależy od dzieciaka.Kacper z uśmiechem cudny:-).Kłaczku ,Ollena zdrówka dla was i dzieciaków
A o to jak sobie radzić z małym głodem Zobacz załącznik 541332Zobacz załącznik 541333Zobacz załącznik 541334
A o to jak sobie radzić z małym głodem Zobacz załącznik 541332Zobacz załącznik 541333Zobacz załącznik 541334

..ale co zrobić, trza czekać...
dzien zaczął sie juz przed szóstą i to z grubej rury - totalna awantura ze starym, bo raczyłam napomknac o zamontowaniu u Paćki jakis nieprzepuszczających światła rolet ( bo wstaje coraz wcześniej ) , no i sie dowiedziałam w jakiej to tragicznej sytuacji finansowej jesteśmy i żebym sobie to wybiła z głowy..jak powiedziałam, że nie moge go słuchac i poszłam na dół, to zlazł za mną i sie dowiedziałam, że po raz kolejny to ja wznieciłam awanturę...ech juz mi sie nawet nie chce komentować. Z tego wszystkiego miałam wyjechac o 8.30, ale juz o 7 pojechałam do przytuliska, bo nie mogłam wytrzymac domowego "pier...nia". Potem gabinet, potem strzyżonko, i tak dzien zleciał, a ja zmęczona jak koń po westernie.