reklama

Ciąża po 40

reklama
no i kto Ci ich weźmie misia...frajera szukasz? :-D

Nocka całkiem udana, unikam starego i z nim nie gadam, mam marsjanowstręt.
Wszystko sie topi i zaczyna mi sie robić breja pod domem, chcę mrozu:-D

Asiu jak tam ????

Pewnie i kupisz czy z jego czy bez pomocą ja ino rozwiązanie tymczasowe proponuję:tak:Asia i jak :-)jeszcze w dwupaku?Co z Marzenką znów zamilkła?

Heeelp... Maly Marsjanin obudzil sie o wpol do 1 i cyrk. Marudzenie, krzyk. Nie placz, a krzyk - zamkniete oczy i jednostajny dzwiek "wydawany paszcza". I nic nie pomaga - on jest spiacy ale cos mu przeszkadza - przewiniecie, napojenie, przytulenie... Nawet wziecie na kolana i przytulenie, co bardzo lubi. Ostatecznie po 3 zasnal... I wstal tuz po 7. I pewnie znowu odrobi straty tak jak wczoraj, kiedy spal ponad 3h kolo poludnia. A ja bede schodzic...
W dodatku jak juz spalam to snily mi sie jakies *******y typu ze krwawie, ze tracimy te ciaze... Realistyczne jak cholera, a nie moglam sie obudzic.

Kłaczku Karolka żal Tobie współczuję znam te realistyczne sny bez możliwości obudzenia ,gorzej jak Ci sie śni ,że sie budzisz i jeszcze gorszy koszmar zaczynasz śnić.Mam nadzieję ,że twój sen tłumaczy sie odwrotnie:tak:

azula po pierwsze nie lubię zasłon, po drugie Paćka ma 3 okna , w tym 2 dachowe, więc jak na skośnych dać zasłony, a po trzecie nasza sytuacja finansowa wcale nie jest tragiczna tylko ktos ma "zje.any " mózg ;-)

kłaczku a jak Karol tak po nocach mędzi, to nic go nie boli, u nas czasem podanie Nurofenu przeciwbólowego pomaga, no ale to jak widzę, że dziąsła Paćke męczą, sny...to pewnie wynik zmieniającycgh się hormonów

a ja dziś cały czas sobie śpiewam Mroza, ależ mi sie to podoba :-)

[video=youtube;PJQhDu25Xvw]http://www.youtube.com/watch?v=PJQhDu25Xvw[/video]

Zal mendziolka bo taki biedny... W dodatku podanie wziewu wymaga stoczenia wojny, wiec biedaczek jest dodatkowo meczony. Karol w ogole ciezko sie leczy - syropami pluje jak moze najdalej, "fajke" odpycha obiema rekami i musze go z calej sily trzymac zeby podac wziew.Nie dosc ze chory, to jeszcze go mecze.

Majuska no cóż na wyprostowana kore mózgowa twego marsjanina nic już nie poradzę .Załony można lubieć lub nie okna dachowe sa super ale fakt daja dużo światła czy sie ma na nie ochote czy nie,rolety wskazane:tak:.U nas zawsze ja trzymałam kasę czy pracowałam czy nie i sama wydawałam wedle uznania.Proszenie sie chłopa o złotówkę na przysłowiowe WC to nie moje klimaty :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry