reklama

Ciąża po 40

Cześć,

Asiu gratulacje dla Was ! Czekam na więcej wieści :)

Do nas wczoraj przyszła wiosna. Nosilo mnie , było super ciepło. Nistety dzisija po wiośnie śladu nie ma.
Nie mam weny do pisania w ogóle.

reklama
Asiu- gratulacje!!! napisz proszę co i jak.

A ja jestem głodna na SNIKERSA:baffled:
Chyba zwariuję do połowy maja bez grama słodkiego...

Dzisiaj mam ten gorszy dzień,kiedy biały serek rośnie w buzi..:wściekła/y:

Asiu biedulko gratulacje wielkie! wspolczuje meczarni i ciesze sie, ze juz masz to za soba!

A Mia poszla juz spac na noc.. ja zwariuje jutro rano budzac sie o 6 albo i wczesniej.

Malfilka, nie zwariujesz. Ostatnio (dwa dni temu?) padlam i zezarlam kilka herbatnikow - stres mnie zezarl - ale tak to trzymam sie dzielnie i nawet dzis karmiac malego PYSZNIE PACHNACYM ciasteczkiem, nawet nie polizalam. Normalnie heroizm! :-D
Azula, ja sama zdziwiona...

Z rzeczy ktore wygladaja na ciekawe - kiedys mojemu dziecku bylo wsio rybka kto i po jakiemu do niego gada, od jakiegos czasu obserwuje, ze kiedy jest zaczepiany po polsku, albo sie usmiecha, albo wstydzi, ale kiedy ktos go po angielsku zaczepia, patrzy jak na malpe. :-D Zauwazylam to w reakcjach na Karla i prowadzace na playgrupach.

reklama
Asia, gratulacje! Czekamy na szczegóły :-D

U nas mega kicha... Nelka (czarna sunia) potraktowała dziś na śmierć jedną z kocic brata Pawła i jego żony :no::no::no: ona zawsze gluchnie i wariuje na widok kotów, ale jak tylko przyjeżdżamy to koty się ewakuują. Tym razem chłopaki popełnili błąd i zamknęli psy w domu razem z kotami :no: jak wrócili - Pyza już nie żyła:sad: jest mi tak strasznie przykro i źle, że nie wiem co robić :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry