katrina irlandzkiego sie ucza juz w I klasie? toz to mieszanie dzieciakom w glowach..
Patryk nie przechodzil zabkowania wcale, teraz mam na odwrot.
klaczku widac jak znam sie na zebach ;-)
Przeszlam kawal drogi, zero spania, placz i marudzenie w wozku. Myslalam ze glodna, nakarmilam w sklepie, dalszy placz. Teraz w najlepsze szaleje na podlodze. Moze tak zostanie a moze to ten zab, okaze sie.
Patryk nie przechodzil zabkowania wcale, teraz mam na odwrot.
klaczku widac jak znam sie na zebach ;-)
Przeszlam kawal drogi, zero spania, placz i marudzenie w wozku. Myslalam ze glodna, nakarmilam w sklepie, dalszy placz. Teraz w najlepsze szaleje na podlodze. Moze tak zostanie a moze to ten zab, okaze sie.

Przyjrzyj sie innym sferom rozwoju Klaudusi, pewnie okaze sie ze tam jest "do przodu". Dzieci rozwijaja sie skokami - jedzie do przodu np. rozwoj motoryczny, a werbalny w tym czasie stoi, potem motoryka sie zatrzymuje, a rusza inny kierunek rozwoju.
. Cukier skacze mi z reguły wieczorami, mimo, że jestem grzeczna i nie jem niczego poza rzeczami dozowlonymi. zastanawiam się, czy nie ma to związku z ograniczeniem ruchu późnym popołudniem i wieczorami, gdy zalegam już na kanapie i nie latam z psem czy za dzieciakami???