Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oby juz tylko do przodu szło;-) jestem pewna , że z Klaudunią jest wszystko ok, oczywiście dobrze robisz, że to konsultujesz, ale dzięki temu będziesz spać spokojnie

no w każdym bądź razie byłam się właśnie wyryczeć:-(
Amelka zjada tzw dziecięcego pół małego słoiczka + to co my jemy np wczoraj ziemniaki + kawałek ryby z mojego talerza i duszona papryka ,a dziś wątróbka + ogórek kiszony to w ilościach około jednej łyżki stołowej.Moi synowie to praktycznie przez dwa lata odżywiali się prawie samymi mlecznymi potrawami + coś deserkowego a zupka tylko wchodziła rano i to w formie flachy owiniętej tetrowa pieluchom na tzw pierwszy głód i wypijali tego około 120 ml.I co i nic chłopy jak dęby porosły potem jedli wsio.Nie zmuszaj chce słodkie dawaj słodkie i to co wy jecie to nie osesek ,a już poważny chłopaczek
Majuska bo tak bywa dasz palec chca całą rękę dawaj ile dasz radę robisz to dla zwierzaków które tego potrzebują i podziwiam Cię
rób tak dalej
Ollena no fakt wyglądasz bardzo ładnie (dzieci też) więc nie wiem z czego Ty się odchudzasz
Zoyka ja też mam przesyt musów jabłkowych