reklama

Ciąża po 40

witajcie

Andzike - ja tez prosze o przepis na zupkę czosnkową.

Zoyka - piątki???? może to czwórka, ale najpierw przebiła się od strony piatki? ja tak miałam z Alinką i tez myślałam, że to może piątka, ale nie, to była czwórka.

Zęby (normalnie) wychodzą - jedynki, dwójki, czwórki i na końcu trójki. Dopiero później piątki.

reklama
Ollena są takie:
https://www.google.pl/search?q=pomi...=X&ei=J3k_UYuiGa6o0AXG4YFo&sqi=2&ved=0CCkQsAQ
wiem, że tesco tesco też ma w ofercie.
normalne suszone zalane potem oliwa z oliwek.
Ja często dla siebie robię makaron z pomidorami takimi, do tego nieco czosnu, ciut oliwy z zalewy i mogę zjeć tonę makaronu.Mój Monsz tez zje ale po godzinie walczy w lodówce. Ja jestem zdecydowanie warzywna i sie najadam zieleniną :-D mój m. jednak musi raz na jakś czas mięcho wrzucić.
A jak Wam się podoba konina w klopsikach z ikea ?
Katrina dobrze, ze przypomniałaś. Zoyka to mogą być czwórki, bo idą tak jak pisze Katrina: jedynki, dwójki, czwórki - w tym momencie coś się wydłuża jak mi tłumaczył stomatolog dziecięcy - jakbym sie na tym znała :-D potem lecą trójki które są bardziej upierdliwe niż czwórki ponoć, potem jest nieco dłuższa przerwa i lecą piątki. Potem idą pierwsze stałe zęby szóstki :-)

Ostatnia edycja:
Ollena, jak jest podpisana umowa, to nie tak prosto lokatora wypieprzyc w tym kraju. Zycia tez nie ma jak za bardzo utrudniac, bo jak lokator glosi do councilu ze landlord problemy robi, to landlord ma problem.

hej,

Wydaje i sie ze to jednak piatki. Sa duże, okragle i w kształcie okręgu. Poczekam i się okaże.

A co do wynajmowania mieszkań i domów w UK. Wynajmowałabym przez agencję dla swojego bezpieczeństwa. Omijanie pośredników kończy się zazwyczaj beznadziejnie i potem płacz.

Jak to dobrze ze niejadalm tych klopsików z Ikei.

Dziewczyny w jakich sklepach sa serki Gucio ? U mnie nigdzie ich nei ma.

może ja do milusich nie należę ale bym postraszyła ciapka dyskryminacją :-) niech narobi na swe carpety ze strachu nieco.
Zoyka - ja dziś kupiłam brzoskwiniowy w tesco, a pupleciki z ikea jadam - mam nawet zamrożony wór. Konina jest zdrowa - 2-4% tłuszczu ale konsument powinien być poinformowany o tym.

Ostatnia edycja:
Zoyka czwórki są dośc daleko - nie powtórzę Ci wykładu pani dr :-D ale jest szansa że można pomylić.
Ollena ja wolę wiedzieć co jem nawet jeśli to konina - wówczas ma szansę dokonać wyboru czy chce jeść czy nie.

misia ja tez wole wiedziec i swiadomie nigdy bym nie zjadla. klopsow z Ikea nigdy nie jadlam.
Warzywa z makaronem uwielbiam, sam makaron moge jesc. Mars musi codziennie mieso, ewentualnie rybe ale tylko w panierce.

Misia - u nas nie ma Tesco :( Ikei tez nie ma :(

Konsument powinien być informowany o wielu rzeczach. Nawet w kefirze ktory powinien byc samym zdrowiem w butelce jest syrop glukozowo-fruktozowy.

reklama
Paweł powiedział, że on zawsze robi zupę z pamięci, ale mniej więcej to jest to :-) Zupa czosnkowa przepis | Kotlet.tv
I tez pierwszy raz ją jedliśmy na Słowacji :-D
Kacper dziś się przestraszył mojego kolegi - długowłosego, z brodą, przez parę minut wpatrywał się z niego z uwagą, chyba za bardzo nie wiedział jak go zaklasyfikować:-D po czym wybuchnął rozdzierającym płaczem :zawstydzona/y: na szczęscie dał się szybko pocieszyć i potem nawet siedział u Andrzeja na kolanach :-) odmówił pójścia spać o zwykłej porze i siedział z nami do 21, waląc łyżeczką w puszkę po piwie :zawstydzona/y: (patologia! :-D).
Potrawka brokułowo-bobowa udała się jak zawsze i gościom smakowała ;-) szarlotka też :-D

Misia - nigdy nie jadłam klopsików z Ikei, zawsze jem tam łososia, mam nadzieję, że nic tam nie znajdą. Koniny też bym świadomie nie zjadła, dla mnie konie to zwierzęta towarzyszące, nie mogłabym ich jeść :no:
Zoyka - sushi się prosto robi - Paweł tak twierdzi, ja raz chciałam ugotować ryż i dałam za dużo ryżu czy wody już teraz nie pamiętam, zupełnie się nie lepił, rozsypywał...do sushi się kompletnie nie nadawał. Za to psy przez tydzień jadły ryż po 10zł/za pół kilo :-D
Aga - jak posiedzisz dwa tygodnie u rodziców, to może w międzyczasie Cię wiosna odwiedzi ;-)

Padam na twarz, idę się położyć koło grubaska :-) spokojnej nocy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry