Florentyna
Fanka BB :)
Hej wieczorowo.
Nie wiem, co się ze mną dzieje, pewnie przednówek, ale nie mam ani siły ani przekonania do siedzenia przy komputerze. Maks mnie wykańcza, bo wstaje o 4, a w tym układzie nic mi po tym, że przesypia ciurkiem 8 godzin, bo o 4 to ja ewentualnie mogę iść spać, ale nie wstawać...
Andzike - ja tez jestem żywo zainteresowana zupą czosnkową. Znam taki wariant z bryndzy i czosnku, ten Pawła inny?
Anko - a niechby Wam się wreszcie poukładało raz a dobrze. Trzymam kciuki.
Nie wiem, co się ze mną dzieje, pewnie przednówek, ale nie mam ani siły ani przekonania do siedzenia przy komputerze. Maks mnie wykańcza, bo wstaje o 4, a w tym układzie nic mi po tym, że przesypia ciurkiem 8 godzin, bo o 4 to ja ewentualnie mogę iść spać, ale nie wstawać...
Andzike - ja tez jestem żywo zainteresowana zupą czosnkową. Znam taki wariant z bryndzy i czosnku, ten Pawła inny?
Anko - a niechby Wam się wreszcie poukładało raz a dobrze. Trzymam kciuki.

wejdzie na bank... poza tym ulubioną pozycją podczas grzebania w zabawkach jest klęk prosty czym mnie zdumiewa
Tym sposobem spóźniłam się do pracy tylko pół godziny
pewnie ,że informacja powinna być.
.Do tego co ktoś już ma martwego na talerzu bym się nie wtrącała ale niech informują.Ja się nawet wysypiam po prostu jak mała się za szybko obudzi daję ją nqa podłogę obok sypialni jest jej pokój i sobie idzie do siebie gdzie się pobawi jak zgłodnieje ,zrobi kupiszona lub się mocno znudzi przypełza ,a ja w tym czasie dosypiam.Pogoda niefajna ale na chwilę wyjdę na spacer