reklama

Ciąża po 40

reklama
Ale to obiad zastepczy! Planowalam ryz zapiekany z jablkami (kradamon zamiast cynamonu), ale jakas idiotka nie kupila ryzu, a w spizarni smetna resztka byla, wiec kombinowalam w ramach tego co w domu.

sporo drukujecie..a ja nie nadążam:-):-)

Wróciłam własnie z gabinetu, a moje dziecie padło..no cóz jest mocno przeziebiona, spała krótko, bo kundle ja obudziły szczekaniem i zasnęła na Kasi..ciekawe czy sie obudzi jeszcze...

Zima do nas dotarła, jest paskudnie, pada mokry śnieg, zaczyna już nawet marznąć, ja mam paskudny suchy i dokuczający kaszel, Kaska cała zasmarkana i połamana...byłam w aptece po jakies leki, to babka mówi, że czegos takiego jak w tym roku chyba jeszcze nie było:no: Kiedy to sie skończy

Leci mi w tle jakieś TV informacyjne...znowu pobite niemowlę...no żesz qrwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kłaczku jaka porcja słuszna:szok::-D

Co do mięcha, jadam właściwie tylko ptaki i ryby...przed ssakami mam straszne opory i właściwie nie jem. To jest cięzki temat, tak na prawdę nawet mleko jest produkowane wielkim kosztem zwierząt, a gdzie cały przemysł kosmetyczny, farmaceutyczny.....

własnie papieża wybrano, ciekawe czy to murzyn i czy będzie wreszcie koniec świata;-):-D:-D

Majuska nie ma byc za Murzyna konca swiata tylko koniec Kosciola :) nie myl pojec ;-)
Mnie tez dzis od rana znowu boli gardlo, teraz juz sliny polknac nie moge, koszmar!!!

Wspolczuje pogody..

klaczku a to sa normalnego rozmiaru nalesniory? i Karol wszystkie 4? Moj Patryk zje takiego jednego z ciaglym marudzeniem 'nie chcem juz' ;-)
Jutro mam ambitny plan zrobienia lazanii!

Kłaczku i Karol wciągnął wszystkie cztery sztuki. Wow,wow,wow :)

Jak będzie murzyn papieżem to ma byc wojna.

Majuska a te piersi to od nafaszerowanych hormonami kurczaków.
Widziałam ostatnio zdjęcia wyciągniętych cielaczków. Krowa żeby dawała dobre mleko musi być ciągle w ciąży i je zabijają przez aborcję chyba. Juz mówiłam do Jarka ze poważnie sie na wegetarianizmem zastanawiam i mleko chyba tez pic przestane.
Jak ogladam zdjęcia z mordu zwierząt to potem spać nie mogę i mam je przed oczami.

U nas zęby w natarciu. Rozwolnienie co 2 godziny i Julka wypija ogromne ilości picia.

Udało mi sie zrobić zdjęcie uzębienia Julki. akurat darła się jak miałam w reku aparat. Widać na dole piatko-czwórke!

Zobacz załącznik 545061

Andzike no wlasnie wczoraj gdzies w TV mowili, ze ludzie sieja plotke, zamet ze bylby za czarnoskorego koniec swiata ale tu chodzi o koniec Kosciola co Mars stwredzil za pewniaka bo wszyscy rasisci by z Kosciola zrezygnowali. Wg mie krzyz na droge;)

Zoyka widac zebole :-)
Bylam wegetarianka miesiac, pozniej 2 lata nie jadlam czerwonego miesa, tylko drob i ryby. teraz czasami o tym mysle, ale mowiac szczerze kocham karkowke z grilla..;)

Hełoł :-)
echhh se popisałam ...
no dobra może się uda :-D
Kolega Monsz i Kolega Syn sie pluszczą więc może da rade zdań kilka popełnić.
Końca świata nie będzie a że kościół padnie ? jest na to szansa jesli nadal będzie zamiatał pod dywan te wszystkie afery.
Jadam mięso sezonowo i najczęściej drób i ryby - ssaki ... mam mieszane uczucia. Poza tym raczej sezonowo - zaczyna się wiosna,pojawiają się warzywka i jakoś mi mija ochota na mięsko. Pojawia się z chwilą pierwszych przymrozków...
Chłopaki znów mnie wołają ...

Ostatnia edycja:
reklama
Zoyka o jakich piersiach piszesz?
Oglądałam niedawno "wiem co jem" o brojlerach i okazuje sie, , że nie taki straszny kurczak jak go malują, te hormony są przereklamowane ;-)

I co kto jest papieżem, bo wyłączyłam TV? Mudżin??

Paćka od ostatniego mojego postu płacze co 10 minut, dokucza jej chyba wszystko co może, a ja już wykorzystałam też wszystkie pomysły..i oczywiście jestem sama, bo Mars w Budapeszcie z szefem:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry