reklama

Ciąża po 40

reklama
Papiez z Argentyny, ale emeryt - 76 lat.

Tak, Karol wciagnal cala porcje, a ja liczylam ze to dla nas dwojga, ze on sobie poje a ja dokoncze. Smakowalo mu, bo tak normalnie to on by ze 2-2,5 zjadl moze... Normalne - patelnia 24cm.
Standardowo Karol wciaga jednorazowo 2 kanapki z foremkowego polskiego chleba z czyms - pasztet, wedlina + zolty ser - i dobrze zeby do tego byla jakas salatka. Albo 3 parowki (typowe) i kromke chlebka, albo jajecznice z 2 jaj i kromke, albo 400g serka danio, albo 300g musu owocowego zageszczonego kleikiem ryzowym... Nie wiem czy tak duzo jada... W ramach przekasek zwykle gruszka, banan, jablko, maly piankoserek, porcyjka budyniu...

kłaczku dużo jada. Cztery naleśniki albo 3 parówki i jajecznicę z 2 jaja to zjada mój Jarek ( chłop 98 kilo wagi) :)

Majuska no o kurzych.

Wrzuciłam zdjęcie żebyście powiedziały czy to 4 czy 5 .

Zoyka, ale albo parowki, albo jajka! Nie na raz wszystko! No i kromeczka chleba do tego. Dzis przegial - po 3 nalesnikach to ja klekam - ale sie nie porzygal, czyli sie przyjelo.

Zaczyna mi się mało fajnie w domu :-) przewidywałam że żmija opanuje chodzenie po ławie w ciagu trzech dni - zajęło jej to kilka godzin i w tej chwili zabezpieczam sprzęty żeby nie mogła pokonac przeszkód bo jak mi pirzgnie na podłoge to głowę rozetnie - ława ma szklany blat.
Papieża wybrali, ale jakiś taki wiekowy jest? wydaje mi się że jednak kościół powinien być kierowany przez umysł świeży i lotny a nie zatwardziały dziesiątkami lat wpajania zasad antyludzkich ale za to proklerykalnych. Ale to takie moje skromne zdanie :))

kłaczku no źle to napisałam, ale oczywiście miałam na myśli osobno parówki i osobno jajecznicę. MM zjada dwie kromki do jajecznicy.

tez uwazam ze papież mógłby byc młodszy, choć ten wygada całkiem krzepko.

reklama
Klaczku duzo je! ja zjadam max 1 parowke, po 1,5 juz mnie mdli i jestem full... 3 parowki? moj m je 2 ;)

Co do drobiu i hormonach to czytalam gdzies ostatnio, ze UE ma zabronione faszerowanie drobiu hormonami i to poprostu pic na wode, drob PODOBNO jest cacy!
Szkoda tylko, ze np jedzac kurczaka (np pieczonego) w PL jem go ze smakiem a tutaj kurczak niby taki sam pieczony smierdzi i mnie odrzuca! czym sie rozni?

Papiez wydaje sie sympatyczny, nie wyglada na swoje lata i od razu pokazal ze nie jest sztywny ;) najs!

Aniu Wandzia Szybki Bill! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry