anka_d
Fanka BB :)
Helloł
Nocka zwyczajna czyli dwa jedzonka i spanie od razu. Zęby na razie nie rosną i mam tu na myśli trójki :-) przede mną więc jakaś chwila oddechu i lepszego spania bez pojenia biedronek i zabaw w ciemności. Mała już grasuje po livingu usiłując pożreć maść na pupsko. Kilka dni temu otworzyła pudełko i gdyby nie konieczność ratowania wszystkiego dookoła zrobiłabnym jej zdjęcie... umazana na biało konsumowała sobie smarowidło zachwycona
Po akcji akcji ratunkowej ja też była biała, dywan biały, dziecku wygrzebywałam maść nawet z uszu
)) usilnie włazi na pufę i zaraz będzie awantura.
Czeka nas dzis intensywny dzień, bo na 9.30 idziemy na szczepienia potem ma przyjśc HV z wizytą i dostanę wreszcie książeczkę zdrowia dla Wandy. Potem lecę do landlorda po kasę za dom a potem szybko jakiś obiad i zaraz będzie Robert z pracy.
Sandy masz trzy światy z remontem, ale powolutku zaczniesz to ogarniać i będzie coraz czyściej i ładniej w domu.
Kawa !!!
Nocka zwyczajna czyli dwa jedzonka i spanie od razu. Zęby na razie nie rosną i mam tu na myśli trójki :-) przede mną więc jakaś chwila oddechu i lepszego spania bez pojenia biedronek i zabaw w ciemności. Mała już grasuje po livingu usiłując pożreć maść na pupsko. Kilka dni temu otworzyła pudełko i gdyby nie konieczność ratowania wszystkiego dookoła zrobiłabnym jej zdjęcie... umazana na biało konsumowała sobie smarowidło zachwycona
Po akcji akcji ratunkowej ja też była biała, dywan biały, dziecku wygrzebywałam maść nawet z uszu Czeka nas dzis intensywny dzień, bo na 9.30 idziemy na szczepienia potem ma przyjśc HV z wizytą i dostanę wreszcie książeczkę zdrowia dla Wandy. Potem lecę do landlorda po kasę za dom a potem szybko jakiś obiad i zaraz będzie Robert z pracy.
Sandy masz trzy światy z remontem, ale powolutku zaczniesz to ogarniać i będzie coraz czyściej i ładniej w domu.
Kawa !!!

chyba poproszenie mamy jest prostsze 
Szkoda, że nie zrobiłaś Wandzi zdjęcia, musiała wyglądać bosko :-)