Ja żyję, ON żyje 
Obserwacja - stała się porodem
i tak dnia 17 sierpnia o 13:02 ... dwa dni przed moimi 45 urodzinami byłąm zostałam "matkom polkom"
Mlody miał 52,3 cm ... mam nadzieję że urósł już nieco i ważył 2435 ... waga już mu stanęła ...
Dostał 10 - tkę no i wyszlismy wczoraj na żądanie ...
Szpital skrzyżowanie horroru z terrorem ... laktacyjnym ...
zaspamowałabym cały wątek więc muszę znaleźć inne ujście swe frustracji i rozszalałym hormonom...
a rozporządzenie ministra zdrowia nt. opieki okołoporodowej i akcję rodzić po ludzku można sobie wsadzić do ... pieca...
i o tym zamierzam GŁOŚNO mówić !!!!!!
ja nie mam poporodowej amnezji i nie chcę zapomnieć o tym co TAM przeżyłam :-)
Jutro jedziemy na powtórzenie badań - właśnie tak miałam siedziec w szpitalu przez cały weekend bo Młody ma mieć powtórzone badanie - JEDNO. Nikt nie wpadł na badanie moczu, na powtórzenie morfologii :-)
ech ...
spadam leżakować
Oczywiście że mam skutki uboczne znieczulenia do cesarki ...

Obserwacja - stała się porodem
i tak dnia 17 sierpnia o 13:02 ... dwa dni przed moimi 45 urodzinami byłąm zostałam "matkom polkom"

Mlody miał 52,3 cm ... mam nadzieję że urósł już nieco i ważył 2435 ... waga już mu stanęła ...
Dostał 10 - tkę no i wyszlismy wczoraj na żądanie ...
Szpital skrzyżowanie horroru z terrorem ... laktacyjnym ...
zaspamowałabym cały wątek więc muszę znaleźć inne ujście swe frustracji i rozszalałym hormonom...
a rozporządzenie ministra zdrowia nt. opieki okołoporodowej i akcję rodzić po ludzku można sobie wsadzić do ... pieca...
i o tym zamierzam GŁOŚNO mówić !!!!!!
ja nie mam poporodowej amnezji i nie chcę zapomnieć o tym co TAM przeżyłam :-)
Jutro jedziemy na powtórzenie badań - właśnie tak miałam siedziec w szpitalu przez cały weekend bo Młody ma mieć powtórzone badanie - JEDNO. Nikt nie wpadł na badanie moczu, na powtórzenie morfologii :-)
ech ...
spadam leżakować

Oczywiście że mam skutki uboczne znieczulenia do cesarki ...