reklama

Ciąża po 40

Zoyka w płatkach to gotujesz dodajesz co uwazasz np mus jabłkowy troche masełka juz na talerzu.Bo w kulkach to trzeba czekać az one popękaja możesz też dać z mm albo i do obiadku.Bardzo zdrowa.Maxi cosi lub romer myślę Majuska zdrowiej mój M tez na teraflu:-(

reklama
Majuska ojej chuch. Zrób kanapeczki wszystkim i posyp natką pietruszki bo ona neutralizuje chuch trochę :) Zarwie ważne, chuch olać :)

Jula śpi wiec ide robic jaglankę

Azula, my kupilismy taki co juz do konca wystarczy. Mozna w nim podwyzszyc czesc barkowa oparcia jak dziecko podrosnie, a pozniej w ogole wypiac oparcie i zostaje "podkladka pod dupsko" - w ten sposob fotelik bedzie sluzyl dokad dziecko nie bedzie moglo jezdzic tylko w pasach. W tej chwili Karolowi wygodnie sie jezdzi w kurtce, jest dosc przestronny.

Ja tez. Pogoda od rana piekna, juz sie paprze. Udalo mi sie przewietrzyc mlodziana na placu zabaw, lazil dotad, dokad nie zaczal koniecznie chciec na rece, wytarzal sie w blocie (jedyna na placu wielka, lsniaca kaluza byla jak magnes) i taki usmajdany wracal do domu. Ale szczesliwy i padl zaraz po powrocie. Chce wiosny, chce zeby moje dziecko moglo isc na spacer, wytarzac sie na trawie nieskrepowane pierdylionem bluz, kurtek i gaci.

Kłaczku no ale Karolek to duży chłopczyk nie wiem właśnie czy nie kupić jednak mniejszego tego fotelika.Chetnie bym kupiła nawet używany ale nie mam od kogo bo ,że jakaś tam plamka czy wyblakła tapicerka to mało istotne ważne by nie był z wypadku.Ten co mam to mi jedna znajoma załatwiła za przysłowiowa paczke kawy od kogoś z rodziny bez wypadkowy ,a że ciut używany dla mnie bez znaczenia.

Katrina masz globusa ?:-D:-D:-D

klaczku ciii z tą piękną pogodą ! U nas pełnia zimy, sypie i sypie.

Kasza jaglana okazała się kukurydzianą. Mama zrobiła mi ajzdę ze kupiła Julce kaszkę jaglaną w eko sklepie a ja jej nie robię. Przeszukałam całą kuchnię i nie znalazła a podobno przyniosła. W związku z tym mama przyniosła słój od siebie. Zagotowałam wodę i juz miałam wsypywać. Patrze a w środku karteczka "kasza kukurydziana"
paczkę kukurydzianej to w szafce mam. Mama ma globusa ?

Zoyka, juz sie nie stresuj - chmurzy sie na calego, pewnie znow bedzie padalo i wialo i bedzie obrzydliwie.
Azula, wlasnie ze wzgl. ekonomicznych kupilismy ten fotelik. Zeby za jakis czas nie kupowac nastepnego, tylko juz za jednym zamachem od 13kg do konca jazdy z czymkolwiek pod tylkiem. To nie kwestia parametrow Karola, tylko po prostu zeby ten fotelik byl juz tym ostatnim, a nie do 18, potem cos kolejnego... Zawsze 1 jest taniej niz 2. Mamy ten: Bebehut Convertible Baby Child Car Seat & Booster Seat Group 1/2/3 9-36 kg | eBay
Wersja czarno-czerwono-szary.

reklama
Zoyka HI HI CHA ktoś gloabusa ma;-):-)Kukurydziana dobra domm ale nie za często bo tuczy:tak:Kłaczku może i racja tak na próbe jak będe w sklepie poprzymierzam małą do tych fotelików i się zobaczy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry