reklama

Ciąża po 40

Zoyka - chyba w Nad Niemnem pańcia ciągle miała globusa - masz rację, poprawiam się, mnie tylko łeb napier...,

Ollena - nie bądź taka mądra, Ty do ciepłych krajów zmykasz, to wiosną się nacieszysz, a już na pewno latem, a my tutaj... biedne robaczki może się załapiemy na kilka dni ciepłych (oby!). Jak byłam na końcówce ciąży to grzało, aż miło, ale wtedy to tak średnio mnie to cieszyło. Owszem kości wygrzało, ale nogi puchły... a teraz mi tego brakuje.

Nie mówiąc o tym, że 30 stycznia tankowaliśmy olej za 300E, a w tym tyg. znów trzeba, bo już w zbiorniku końcówka paliwa, a końca zimy nie widać.

reklama
katrina ale w PL sie nie zanosi jeszcze dlugo na wiosne, ja bym chciala jeszcze tu wiosny doswiadczyc! :(

Zoyka no coz, bardzo mnie zdziwila ta kasza jaglana w platkach..

klaczku
zgadzam sie! tarzac sie nie musza, chyba ze nago ale niech chociaz pospaceruja!

Wlasnie sie dowiedzialam, ze od poniedzialku juz dzieci maja wolne w przedszkolu na 2 tygodnie.. rece opadaja :( co mnie podkusilo zeby zapisac go do tego przedszkola..

Kłaczek - o to, to p. Korczyńska..... a jam nie Pani Korczyńska.

Ollena - w szkole jak bedzie to tez bedzie miał wolne. My tez od poniedziałku 2 tyg. ferii - super!!! Bardzo się cieszę, bo jutro w nocy przylatuje moja najstarsza, to dziewczyny bedą mogły spędzić ze sobą trochę czasu.

Zoyka to w koncu kukurydziana byla czy jaglana? pogubilam sie..

katrina no ja sie nie ciesze, bo jak wiemy pogody brak wiec dziecko mi w domu wsciku du... dostaje i sam nie wie co ze soba zrobic. Najchetniej by bajki ogladal pol dnia, na co pozwolic nie moge ale co robic.. Same wolne maja w tym przedszkolu, on caly weekend siedzi i jeczy ze chce do przedszkola a co dopiero 2 tyg :(

Olena - Okazało się ,ze kukurydziana. Jednak jak zadzwoniłam do Mamy i ja poinformowałam ze jazdę zrobiła a nie bylo o co to mi przyniosła jaglaną. Ugotowałam i jest gorzka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry