reklama

Ciąża po 40

ANKAAAAA_DE!! Temat jest!! Kurdeblat, telefon jedyny jak znam nie workuje, na gg brak... Jutro mam scan o 9:00 i potem bym sie bryknela na West St. na playgroup. Idziesz?

reklama
hełoł :-)
jak zobaczyłam tobiałe za oknem to zawyłam AUUUUUUUUUUU
czy myślicie że pisanki i kraszanki na choince będą wyglądały godnie i stosownie ?
Mam dość zimy i tego puchatego za oknem :angry::angry::angry::angry:
Zoyka robie kaszę jaglaną Kubuli do 2 dania i nawet jada. Pan Monsz nie lubi ale też zje.
Azula fotelik trzeba wymienić jak głowa wystaje ponad fotelik. My zrezygnowaliśmy z etapu pośredniego bo zwyczajnie szkoda kasy a potem kolejny kurzak na strychu. Mamy 9-36 kg. Poszliśmy z Kubulą do sklepu i przymierzaliśmy do róznych firm no i podstawowe pytanie czy nam do auta będzie pasować.
ten jest wpinany pasami także spoko.
Young Sport
nasi znajomi mają (nie jedni) i stąd decyzja o zakupie tej firmy i tego modelu.
Jak chcesz kupić coś pomiędzy to inni znajomi mają:
DUO plus
inny ten:
KING plus
i też polecali.

wiecie co..nieśmiało wierze, że w końcu w ciągu paru dni śnieg zniknie i natychmiast wskoczy 20 stopni..no kurna musi tak być!!!

Na doopsko dostałyśmy pimafucort i taki płyn co się ospowe krostki na biało smaruje, mam nadzieję, że teraz pomoże. Generalnie nie ma dramatu z resztą zdrowia, gil wisiał , wisi i będzie wisieć ..jak to dzieci mają, zwłaszcza żłobkowe, ząbkujące i o tej porze roku, nie dramatyzować mamy :))))

Myszka mi sie zepsuła, ta co nia waliłam o stół, Kasia kupiła drugą i tez sie zesrała....no i podłączyłam znowu tą starą...no co za złom..jakby to mojemu staremu tak się pieprzyło, to juz by byl w drodze do hipermarketu po nową, a tymczasem rzucił przez ramię.."to czemu sobie nowej nie kupiłas dziś" ( że niby jasnowidzem jestem czy co ???...kuźwa z kim ja się związałam...)

Misia dzięki za linki do tych fotelików jeszcze nie wystaje głowa ale pewnie w końcu zacznie:tak:Majuska związałas się jak my wszystkie z Marsjaninem ,a oni mają dar wQrwa choć bywają czasem tacy kochani:blink::confused:.Nie wiadomo wystrzelić toto czy dać szansę na resocjalizację z rehabilitacją

O, Majuska bardziej majuskowym głosem przemawia... może i ta wiosna będzie.
Jak na razie z przerażeniem myślę o świętach - z teściową w zasypanym śniegiem domu. Najwyżej nagotuję jaj na twardo i wyniosę się z nimi do igloo.
Czy to możliwe, że nam się wyrzyna trójka? Maruderstwo straszne, ryki o byle co, fochy przy jedzeniu, a dziąsło jakby wybąblone w rejonie przyszłej lewej górnej trojki.i, jeśli nie mam zwidów, prawej dolnej trójki też.
Maks dziś obiadu nie chciał - ziemniaka zjadł kawałek, kalafiorem rzucił. Za to na kolację pochłonął: miskę gęstej kaszki ryżowej na 160 ml mleka, z dodatkiem musu z pół banana i 4 truskawek, pół kromki ( dużej) chleba z masłem i jeszcze trochę musu owocowego i wtedy przerwałam imprezę, bo doszłam do wniosku że go brzuch rozboli w nocy.
O fuck, później dokończę, pies mi zarzygał pół domu...

Flo weź ze sobą majonez bo Cię jajo zapcha :-D
Jak ma dwójki - to teraz czas na czwórki - tak Ci powie każdy dentysta dziecięcy - chociaż zawsze może być inaczej :-D a z jedzonkiem dobrze zrobiłaś - kiedyś Kubula wciągnął ciut za dużo i musiałam pościel wymieniać.

Ufff, ogarniete. Za to zepsula mi sie klawiatura i nie mam polskich znakow. Mamy przed komputerem fotel - z niego korzysta Adam - i poduszke na podlodze dla mnie. Siedzialam na tej poduszce, a suka lezala za mna na fotelu i rzygnela na fotel, poduszke i podloge. Po czym poszla jeszcze narzygac nam do sypialni.
Misia - dzieki za podpowiedz , co racja to racja, zabiore majonez. I jaka flache na rozgrzewke - w nocy nie cycujemy, to na wieczor sobie moge walnac banieczke.
Co do fotelikow - ja musialam zakupic 0-18, bo mi sie Maks przestal dawno temu miescic w tym 0-13. Dzis podjelam meska decyzje - od jutra przekladam przodem do kierunku jazdy, nie mam juz sily wsadzac Maksa do fotelika ustawionego tylem, bo to wymaga uniesienia go dosc wysoko ( fotelik jest na srodku tylnego siedzenia), wysiada mi kregoslup.

Moja rodzina śpi... Pan Monsz, Pani Córka i Pan Pies :-) dzieki temu mam spokojny wieczór dla siebie i zastanawiam się czy spędzić go na bezmózgowiu przy grach czy poczytać książeczkę :)) Chałupa ogarnieta, obowiązki odwalone...
Flo koniecznie weź jakąś naleweczkę na lepsze trawienie i rozgrzewkę, przy czym zacznij już teraz pędzić marsjanina do roboty żeby to igloo Ci wystrugał z lodowca :-D
Majuska widze że już lepiej jest... to po leszku? Tzn ja mam tutejsze coś co ma 5% alkoholu i jest gotowym drinkiem ale damy radę :-D
Wanda jeździ jeszcze w foteliku do 13 kg i mieści się w nim nawet w kurteczce, na razie zmian nie planuję. Dopiero jak mnie nawiedzi i będę jechała samochodem do PL kupię większy i rozkładany pochylnie do spania żeby było jej wygodnie. Wyjazd planuję na koniec czerwca :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry