Witam się bez kawy, ale zaraz sobie pójdę zrobić ;-)
azula - Kacper jeszcze jeździ w Maxi Cosi 0-13 (wspominana przez majuskę guru w sprawach sprzętu dla dzieci mnie przekonała), większy fotelik też planowaliśmy kupić MC, ale sąsiadka oddała nam używany
Baby Shield fotelik 9-25 kg opinie, recenzje użytkowników - Cokupic.pl nie jestem do końca przekonana (zawiesiłam się na Maxi Cosi

), ale darowanemu fotelikowi w zęby się nie zagląda. W stanie prawie idealnym, oczywiście bezwypadkowy.
Majuska - dobrze, że znów jesteś sobą :-) pouprawiaj sobie dzisiaj jakiegoś seksu to całkiem wrócisz do normy
Zoyka - współczuję nocnych Julkowych atrakcji - u nas po kąpieli ok.19 Kacper pada i moze ze 2 razy się zdarzyło, że nam w nocy szalał... ale on ma dość sztywne pory drzemek w ciągu dnia i raczej nie padłby o 17 :-)
Flo - ale tym razem nie po slonych rybach?;-) Wczoraj też mieliśmy taką atrakcję zapewniona przez Szirę, na szczęście na podłodze ;-)
Krzywej sytuacji z mamą ciąg dalszy. Ręce i cycki mi opadły do samej ziemi, wczoraj Paweł próbował z nią porozmawiać i jakoś załagodzić sytuację, a przynajmniej dokładnie dowiedzieć się o co chodzi, to w połowie rozmowy ubrała się i wyszła

no nie ogarniam... zastanawiałam się nawet czy dzisiaj przyjdzie, przyszła, bo stwierdziła, że jest babcią, ale zastanawia się czy powinna być opiekunką

nosz qrwa jego mać, skończy się tak, że będziemy go jednak wywozić do drugiej babci,albo ja przejdę na pół etatu, bo jak mama ma robić takie jazdy to ja dziękuję bardzo, można oszaleć. Przypuszczam, że coś się dzieje głębszego, ale moja mama nie powie jasno i prosto o co jej chodzi, tylko przychrzania się do czegoś zastępczo... jak nasi politycy....
Dobra, pomarudziłam, idę po tą kawę...