reklama

Ciąża po 40

reklama
Ja myślałam, że Paćka tez może powróci na łono żłoba, ale jednak stwierdziłam, że muszę wpierw wygoić jej łono;-)

Zoyka pociachana drobno ryba ( miałam mrożonego morszczuka ) + bułka namoczona w mleku + jajko + jeszcze troche dosypałam tartej bo mi sie ciapowate wydawało , dosypałam suszonej natki i koperku, wybełtałam i na patelence smażyłam, smakowało :)

Majuska - zjadł swój obiadek, po nim słoiczek owoców, a za godzinkę wciągnął mój... ale dobrze, niech je. Im szybciej zacznie jeść to, co my, tym szybciej skończy się osobne gotowanie.

Hello!!!!! Ja tu siedzę!!!! A Was nie ma!!!!!

Ostatnia edycja:
katrina - jestem i zazdroszczę Ci takiego smakosza - dziś zostawilam 30zł za dwa słoiczki i jeden serek w sklepie eko - może to mojemu grubaskowi zasmakuje ;-)
Paweł robił placuszki z otrębami z jabłkami i bananami (osobno) i Kacper aż się do nich trząsł... zjadł trzy małe kawałeczki i mu się odwidziało... i tak jest ze wszystkim - tylko mamusiny cycek wzbudza w nim nieustający entuzjazm :zawstydzona/y:
Zoyka - ściągnęłam sobie wszystko - o matko ile tego jest:szok: zaczęłam trzeci tom Osiemdziesiąt dni żółtych - Vina Jackson - Lubimy Czytać i nadal podoba mi się bardziej niż Grey:zawstydzona/y:
majuska - jak tam wieczór ze starym? miał siłę ? :-D
Bosh, jeszcze tylko jutro i weekend...

A ja oglądam Wiem co Jem, o paście do zębów dziś, chyba powtorka.

Wróciłam do postu majuski i nabrałam niepohamowanej ochoty na kotleciki rybne...

Andzike - mój nie zna cycuszka mamusi, może dlatego taki mało wybredny. Zresztą on już w ogóle mleka nie pije... zjada serki, jogurty dla dzieci, ale mleko jest bee. Za to wszystko inne jest jak najbardziej zjadliwe.

Zoyka - u nas musi coś grać (albo radio, albo telewizor), bo Kuba wtedy lepiej śpi.

Ostatnia edycja:
reklama
Andzike - W końcu Kacper to facet i lubi cycki :-D

Duzo tego bo ściągałam z chomika w tej postaci :-D

Katrina i ja tak kiedyś miałam. Musiało coś grac. Ciszy się bałam. Przeszło mi odkąd mieszka ze mną Jarek :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry