Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Podrzuć przepis na sernik gotowany??? 
Wzielam do nas do lozka, spalam na jedno oko pilnujac czy nie wyskoczy goraczka, czy nie zacznie sie cos z dzieckiem dziac. Za 20 7 dziecko przystapilo do otwierania mi oczu - zywiutki, zadowolony z zycia, rozesmiany jak zwykle rano. Zezarl 5 malych parowek na sniadanie i... chyba pojdziemy na snieg.
Gdyby Bazylia była NORMALNYM kotem to walnęłaby się na moje naddoopie i by było po bólu ale dochodzę do wniosku, że ani ona nie jest normalna ani nie jest kotem. aa i Kubula mi coś zrobił z enterem
Noc standardowa - czyli spał w naszym łóżku od 22 do 8 z przerwą na flachę herbatki. Na widok mleka wpada w histerie
Gadałam z psychologiem, psychiatrą (znaczy z trzema) + dwoma dziecięcymi i każdy mi mówi, że się czepiam spania dziecia z nami, że potrzebuje bliskości i poczucia bezpieczeństwa ... no ok tylko do kiedy bo mnie szlag trafia
miłej soboty.
a to co wczoraj była to porażka...
ustaliliśmy z Pawłem, że Kacper zostanie wywalony z łóżka jak przestanie się budzić w nocy na cycka - póki co budzi się dalej