Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Podrzuć przepis na sernik gotowany??? 
Wzielam do nas do lozka, spalam na jedno oko pilnujac czy nie wyskoczy goraczka, czy nie zacznie sie cos z dzieckiem dziac. Za 20 7 dziecko przystapilo do otwierania mi oczu - zywiutki, zadowolony z zycia, rozesmiany jak zwykle rano. Zezarl 5 malych parowek na sniadanie i... chyba pojdziemy na snieg.
Gdyby Bazylia była NORMALNYM kotem to walnęłaby się na moje naddoopie i by było po bólu ale dochodzę do wniosku, że ani ona nie jest normalna ani nie jest kotem. aa i Kubula mi coś zrobił z enterem
Noc standardowa - czyli spał w naszym łóżku od 22 do 8 z przerwą na flachę herbatki. Na widok mleka wpada w histerie
Gadałam z psychologiem, psychiatrą (znaczy z trzema) + dwoma dziecięcymi i każdy mi mówi, że się czepiam spania dziecia z nami, że potrzebuje bliskości i poczucia bezpieczeństwa ... no ok tylko do kiedy bo mnie szlag trafia
miłej soboty.
a to co wczoraj była to porażka...
ustaliliśmy z Pawłem, że Kacper zostanie wywalony z łóżka jak przestanie się budzić w nocy na cycka - póki co budzi się dalej