D
delete
Gość
Dzień dobry.
Sobota to mój ulubiony dzień tygodnia. Zdecydowanie .
O pogodzie nie będę pisała bo to niefajny temat, choc słonce świeci.
U nas noc standard. Czyli Julka spała ciurkiem do 6:30 z nami .
Gdybyśmy mieli większe łóżko nie miałabym do spania we trójkę nic a nic.
Obudziłam się z bolącym migdałkiem. To przepowiada chorobę. Niedobrze. Zawsze od bolącego migdałka potem jest bolące gardło i katar.
Julia jest uzdolniona. Jk widzi mydło to mydli raczki i pociera jedną o drugą- myje je.
Bierze moją filiżankę i łyżeczkę i chce jeść łyżeczką nabierać cos z filiżanki. Normalnie lada chwila dziecko zacznie mi jeść samodzielnie sztućcami.
BA! Jak robi kupola to kuca - wniosek:czas na nocnik.
Nie wspomne juz ,ze jak ja się maluję to Juka wyciąga rożne rzeczy z kosmetyczki i dokładnie zna ich przeznaczenie. Pędzelki chce sobie włożyć do oka, patyczek do ucha , kredką chce malować oczy,błyszczykiem próbuje malować usta. Ubaw,
Andzike u nas tez łózko stoi przy ścianie. Julka jednak śpi pomiędzy nami bo śpiąc przy ścianie potrafi przywalić w nią głową.
Misia - współczuję. Tez byłam ostatnio połamana. Kuba śpi z Wami ? Wow! Zepsuł się Kubutek, oj zepsuł , haha
kłaczku - Karol miał po prostu słabszy dzień. To tak samo jak my dorośli czasem mamy słabszy dzień i bez powodu sensownego jesteśmy apatycznie, źle się czujemy itd
Wlasnie córka szarpi mnie za rękę ktorą mam na myszce i wyjca włączyła...
Sobota to mój ulubiony dzień tygodnia. Zdecydowanie .
O pogodzie nie będę pisała bo to niefajny temat, choc słonce świeci.
U nas noc standard. Czyli Julka spała ciurkiem do 6:30 z nami .
Gdybyśmy mieli większe łóżko nie miałabym do spania we trójkę nic a nic.
Obudziłam się z bolącym migdałkiem. To przepowiada chorobę. Niedobrze. Zawsze od bolącego migdałka potem jest bolące gardło i katar.
Julia jest uzdolniona. Jk widzi mydło to mydli raczki i pociera jedną o drugą- myje je.
Bierze moją filiżankę i łyżeczkę i chce jeść łyżeczką nabierać cos z filiżanki. Normalnie lada chwila dziecko zacznie mi jeść samodzielnie sztućcami.
BA! Jak robi kupola to kuca - wniosek:czas na nocnik.
Nie wspomne juz ,ze jak ja się maluję to Juka wyciąga rożne rzeczy z kosmetyczki i dokładnie zna ich przeznaczenie. Pędzelki chce sobie włożyć do oka, patyczek do ucha , kredką chce malować oczy,błyszczykiem próbuje malować usta. Ubaw,
Andzike u nas tez łózko stoi przy ścianie. Julka jednak śpi pomiędzy nami bo śpiąc przy ścianie potrafi przywalić w nią głową.
Misia - współczuję. Tez byłam ostatnio połamana. Kuba śpi z Wami ? Wow! Zepsuł się Kubutek, oj zepsuł , haha
kłaczku - Karol miał po prostu słabszy dzień. To tak samo jak my dorośli czasem mamy słabszy dzień i bez powodu sensownego jesteśmy apatycznie, źle się czujemy itd
Wlasnie córka szarpi mnie za rękę ktorą mam na myszce i wyjca włączyła...
schabowszczak będzie jutro
.Andzike ja tez żyję w innym świecie ,a mecze przestały mnie interesować dawno temu :-(Jako młoda gówniara byłam fanką Bońka w czasach Espanii
kiedy to było
niestety nie na siły mojego chłopa albowiem zatkało się gdzieś poza domem na ścianie budynku więc czekać trzeba aż przyjdzie konserwator /podobno o 18.00/ i zerknie na to wszystko.