Azula tak! Espania to było lata świetlne temu i wtedy mecze mnie fascynowały, Paulo Rossi król strzelców mundialu był moim idolem..i w temacie piłki nożej to tyle
Harowałam dzis cały dzień..przytulisko, gabinet i potem w domu trzy sierściuchy obrobiłam...ostatni wyszedł o 21...jutro leżę i pachnę...ewentualnie mogę "poprzyjmować " jakiś seks
Też się nie wysypiam z Paćką, pomimo, że uwielbiam sie do niej przytulać, to w nocy jest niemożliwa, stęka, sapie, kopie....mam wrażenie, że i dla jej dobra wskazane jest spanie w łóżeczku, śpi z nami od wielkiej pompy, a właściwie w sytuacjach gdy jest cierpiąca.
Zoyka Twoja Jula jest niesamowita, będziesz mieć z nia niezłe balety

Nie choruj!!!
Moja starsza córka spała dzis 2 godziny i poszła na cały dzień do szkoły, w planach miała wrócić, zdrzemnąć się i iść znow w tango..ale póki co nie podniosla się, jutro rano znów do szkółki

Ale i tak jest dziarska, po 2 godzinach snu, wytrzymac w szkole...ech, kiedys tez tak potrafiłam
Leci w TV teledysk Black Sabath, a mój stary - znawca komentuje:
..w tych czasach to był jedyny zespół...cała reszta to pedały

rockmen

..gra na gitarze basowej ( Patrycji ) , a kiedyś był członkiem zespołu rockowego Pussy Power ( wiem, że nie słyszałyście ) i miał długie włosy, wystepowali na juwenaliach i w jakiś tam klubach i dziewczyny sikały na jego widok

Andzike, Pawel Cię z łokietka leje ???