Andzike
Fanka BB :)
Helloł! Wiecie, że o tym, że dziś jest Niedziela Palmowa przypomniałam sobie w markecie, gdzie połowa ludzi w jednym ręku koszyk na zakupy, a w drugim palemkę??? brekekekekeke 
Weekend mega intensywny, bardziej jestem zmęczona niż po robocie
marzy mi się taki weekend tylko z Pawłem, Kacprem i psami, a tak to w sobotę wizyta u rodziców Pawła, a potem kolacja urodzinowa u przyjaciół - Kacper był zachwycający i zachwycony, wszystko mu się podobało, czarował uśmiechem, aż w końcu zaczęła mu się głowa kiwać
Za to dziś moja mama i babcia były na obiedzie
Padam... nie wiem o co chodzi mojej mamie, dziś zachowywała się jak najlepsza matka/babcia/teściowa na świecie, zero focha itp.
A za tydzień święta, jakbym miała niedosyt rodziny...

Weekend mega intensywny, bardziej jestem zmęczona niż po robocie
marzy mi się taki weekend tylko z Pawłem, Kacprem i psami, a tak to w sobotę wizyta u rodziców Pawła, a potem kolacja urodzinowa u przyjaciół - Kacper był zachwycający i zachwycony, wszystko mu się podobało, czarował uśmiechem, aż w końcu zaczęła mu się głowa kiwać
Za to dziś moja mama i babcia były na obiedzie
Padam... nie wiem o co chodzi mojej mamie, dziś zachowywała się jak najlepsza matka/babcia/teściowa na świecie, zero focha itp. A za tydzień święta, jakbym miała niedosyt rodziny...