reklama

Ciąża po 40

reklama
E śniadanie jak kto może niech idzie w sobote wieczorem co prawda msza trwa około 3 godziny ale potem już Wielkanoc i śniadanie można jeść i wieczorem i o 11 dnia kolejnego.Swoją drogą całe triduum paschalne jest przepiękne.Z racji maleńkiej córci kilka lat mnie ominie:-(.Majuska grzybica nic fajnego ale popróbuj z tą maścią może akurat:tak:.Sandy fajnie ,że juz remont na finiszu .Poprosze o kilka fotek odnowionego domostwa:-).Zoyka Juleczka słodzuiśka z przyjacielem miśkiem:-D.A u nas mróz jak w środku zimy:wściekła/y:

Ollena mniej więcej zależy gdzie np moja siostra to jeździ czasem na rekolekcje i tam msza trwa od 18 do 3 w nocy.A np u Koptów 8 godzinna msza niedzielna to norma u nas sa nawet i msze 30 minutowe tak ,że nie jest źle .Ale naprwdę całe triduum paschalne od Wielkiego czwartku przez Wielki piątek i Wielką Sobotę (ze święceniem pokarmów) i mszą wieczorną po której znów rozbrzmiewaja dzwony jest piękne (no przynajmniej dla mnie )

No ja nie wiem o co kaman widocznie, bo u nas w kosciele przed swieceniem (czw i pt chyba) byly drogi krzyzowe przez siebie robione, w sb swiecenie a w ndz normalne msze (kazda po godzinie), ta o 6 rano trwala chyba 2h.

no cos cieniutko dzis klikacie..;-)

Mamy alantan w zasypce, maść z apteki na recepte i jakiś syrop antygrzybiczy do dzioba, miałyśmy wcześniej pimafucort i kazała nam go odstawic, bo juz za długo. Generalnie nie mamy sie dziwić, że to sie tak paprze, po prostu tego typu sprawy sie bardzo trudno goją:-(teraz Paćka ładnie zasnęła, bez grzebania w pielusze. A ja jestem bardzo zmęczona i tez juz pójdę zaraz do wyra, biegam od 5.30. Jutro mam cięzki dzień w strzyżalni w Łańcucie, więc musze miec siły. Na razie nie mysle wogóle o Świętach tym bardziej, że nawet nie zamierzam sie udać do spowiedzi, bo i tak mi żaden ksiądz rozgrzeszenia nie da, bo ja w strasznym grzechu żyję:-D

Jula jak zwykle piękna.

A moja gwiazda dziś rządziła w poczekalni w przychodni. Zaczepiała, kokietowała, tańczyła ( bo plazma z muzyką na ścianie wisiała - takie mamy przychodnie w Rzeszowie:-p ) w końcu przyszedł taki ze 2,5 letni chłopczyk i mówił do swojego taty, że ta dziewczynka jest bardzo ładna i mu sie podoba..ja umierałam ze śmiechu, zresztą wszyscy w poczekalni też ziali z Paćki:-)

reklama
hello z wieczora

Kubula od dwóch dni zasmarkany, ale znalazłam winowajcę - górna dwójeczka!!

Zoyka - Julka do schrupania (powtarzam się, ale to prawda), jest prześliczna i taka już rezolutna dziewczynka.

Majuska - ja się wcale nie dziwię, że wszyscy byli żywo zainteresowani Patrycja, bo fajna z niej dziewczynka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry