reklama

Ciąża po 40

hej,

Majuska no to uff..oby zeszło dziadostwo i już nie wróciło.

Katrina
no to gratulacje dla Kubolka :)

Ale mam dylemat. Dzisiaj przyleciała moja sąsiadka ze w naszej najważniejszej lokalnej gazecie jest konkurs Mała Miss i żebym wysłała zdjęcie Julki. I teraz się głowię które mam wysłać.

reklama
Witajcie.
Zojka na każdym Julcia jest śliczna -trzymam kciuki za zwycięsto małej miss.
Azula fotki wstawię jak bedzie już na gotowca-jeszcze tylko płytki ,gładź na ściany ,sufit podwieszany,potem dekoracja i meble.
Teraz jestem na etapie poszukiwań firanek i zasłon-bo mam te okna nowego typu i rolety okienne odpadają[okna z nawiewem automatycznym].
U tesciów zwyklą świąteczna msza-nie rezurekcja trwa 2 godziny,śniadanie ok 8.30

Witam się,
Andzike przepraszam że wczoraj kawy nie było, ale kompletnie nie miałam nastroju na buszowanie po komputerze i nawet go nie włączyłam cały dzień. Robert coś sobie pooglądał, posiedział chwilę ja zaś pucowałam kuchnię bo w końcu naprawili kanalizację i miałam mnóstwo roboty.
Poza tym Wanda zrobiła wczoraj dziwną akcję w nocy, bała się sama spać i w chwili jak odchodziłam od łóżeczka strasznie płakała, drzemała i budziła się. Po pięciu godzinach w końcu padła w moich ramionach i prawdę mówiąc nie wiem co to było. Doszliśmy do wniosku, że nagle zaczęła się bać ciemności. Dzisiaj zostawiłam odsłoniete rolety w oknie i cała noc była idealna. Nie wiem czy mamy rację, czy to było coś innego, bowiem nie płakała z bólu tylko krzyczała żałośnie. Biedula była padnięta, ja też ledwo chodziłam ale dzisiaj już to nadrobiłyśmy mocnym snem.
Stawiam więc na stół kawę o poranku i zapraszam :-D

Nooo... to teraz się mogę kawy napić :-D
Zoyka - zgadzam się z Sandy - Julka jest śliczna na każdym zdjęciu :-)
Majuska - trzymam kciuki za Paćkową pupinę :tak: i nie dziwię się, że zauroczyła chłopca w przychodni - przecież figowy Antoś też jest w niej zakochany ;-)
Moi Panowie zostali dziś sami - mama dostała wezwanie do sądu jako świadek i Paweł wziął dziś wolne, żeby zostać z Kacprem - ciekawe czy będę mieć ugotowany obiad po powrocie z fabryki :-D
Miłego dnia dziewczynki! :happy:

Witam juz po kawie, owsiance i z herbata;)

Snieg pada, dzieci wywalaja chalupe do gory nogami, zimnica, nawet nie wychodze.

Mia cala noc kaszlala mokrym kaszlem, Sinecod mi sie skonczyl ale podejrzewam, ze on zahamowal kaszel a wszystko w srodku siedzialo i teraz znowu wrocilo mocniej :( Nic nie poradze, musimy wytrzymac jeszcze 3tyg i oby sie nie pogorszylo.

Majuska trzymam kciuki aby pupa Packi szybko sie zaleczyla, bo to upierdliwe :(

Zoyka powodzenia, tez bym nie wiedziala ktora fote wybrac:)

Mii gorna dwojka wyszla nie wiadomo kiedy, bez objawow, wiec oby tak dalej.

Fotelik juz doszedl do moich rodzicow wiec jeszcze tylko niech przyjdzie wiosna i mozemy leciec. Tzn jeszcze troche zakupow mnie czeka dla siebie letnich..

Cześć,

Lepiej mi . Katar się utrzymuje ale nie leci z nosa jak z kranu.

Olena - no to Mia ma jak Julka. Prawie bezobjawowo pojawia się kolejny ząb. Gratulacje :)

U nas świeci słońce. MM zaiwanial rankiem po mleko bo wczoraj zapomniał to mówił ze zimo było. Teraz chyba lepiej z temperaturą bo okno otwarte i nie czuć chłodu.

Aniu - Wandzia lada dzień roczek skończy. Ależ ten czas leci.

Czas leci expresowo...
Mia dzis przesala cala noc, zapomnialam sie pochwalic. Zjadla o 18, do 19.40 lezala w lozeczku nie spiac, jak usnela to oczywiscie sie przebudzala bo do mnie chciala a pozniej ten kaszel ale spala do 5.30 i niestety tyle spania ale probowala jeszcze usnac, za widno jednak :(

Zoyka Dawaj fote którą bądź i tak Julka ciudna:tak:Sandy to będę czekać na rezultaty zmian przestrzennych:-DKłaczku przepiekna ta czapusia:-):tak::-).A u nas wieje i jest pochmurno gdzie ta wiosna:eek:????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry