Hallo Kobitki.
Andzike Gratuluję zęba! Wkleiłam sobie buźkę na zęby, ale na razie same dziąsła są.
Boże kobiety ale mi apetytu na wątróbkę narobiłyście

Uwielbiam, smażoną z cebulką drobiową, albo wieprzową cieniutko pokrojoną

Przepisy z Moich Wypieków też obejrzałam, kiedyś piekłam 100 lat temu, ale od czasu jak mi zeszyt z przepisami zaginął posucha ciastowa. Teraz na obczyźnie, gdzie ciasta szwabskie masakryczne są myślę znowu zacząć. Chciała bym na Święta mazurka zrobić, taki przepis znalazłam
Mazurek na kruchym cieście - TalerzPokus.tv - YouTube, mój Kaci lukier lubi, co myślicie dobry będzie, nigdy nie robiłam.
Zoyka ja wczoraj z M też miałam duże natężenie. Mój M wścieka się bo mu "rozkazuje" a ja mu mówię co ma zrobić, bo jak nic nie powiem, to najlepiej obsługa laptopa mu wychodzi. Zabije go kiedyś na pewno. I zawsze się zastanawiam, czy on naprawdę nie rozumie co do niego mówię, bo może ja się wściekam i wmawiam mu, że on przecież mądry jest, a tak naprawdę może jest faktycznie głupi.
Ollena Kaci w Pl miał iść do przedszkola do takiej grupy mieszanej, ale 5 latek był tylko jeden, jeden 4-latek, a reszta 2-3 latki. Też miałam obiekcje, że się Kaci uwsteczni. Dobrze, że do DE wyjechaliśmy, bo nie wiedziałam jak temat ugryź.
U nas w miarę , Ada załapała pierwszy antybiotyk, Kaci jakieś świństwo z przedszkola przytargał, a jej i mi dostało się najbardziej.
5 kwietnia śmigamy do Pl, i mam nadzieję, na odśnieżoną, wiosenną i słoneczną pogodę