reklama

Ciąża po 40

Zoyka, Flo najlepszego dla dzieciaczkow!

Zoyka pogadajcie na spokojnie, nie ma sensu sie obwiniac i krzyczec jedno na drugie bo i tak jest juz po fakcie i pozamiatane..

Dziewczyny mam szanse Patryka umiescic na lato w 3-latkach? co sadzicie? nie cofnie sie jak raz na jakis czas pojdzie?

reklama
Dzięki Dziewczyny.

Andzike gratulacje z okazji zebola . Zapisz to sobie gdzieś .

Na mojego Jarka nie ma sposobu. Porywczy tak jak i ja.Jak wpadnie we wściekłość to aż się boję.Wtedy powinnam sie nei odzywać bo to kula ognia. Często dowalam jeszcze oliwy . Dzisiaj się nie darłam. Rozwścieczył go po prostu mój spokojny tekst "no tak to się tatuś zajmuje córusią".
Wieczorem wróci jakby nigdy nic.Dodałam jeszcze "nie drzyj się bo zadzwonię po policję"
Chwiałam sie na nogach, mdliło mnie. Położyłam się i zamknęła drzwi od sypialni. Jak dobrze ze przyszła mama i zabrała Julkę. Bół głowy niesamowity. Nad brwiami jakby mi siekierę włożyli i nią ruszali. Zdycham..

EDIT: właśnie dzwonił MM gdzie jest Julka bo on ma dosyć tego dnia, wraca do domu i wyłącza komórkę i chce iść z Julka na spacer. :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zoyka przemyslal i biegnie do corki :-)
My tez jestes rozdarci i porywczy tyle, ze mm bardziej, sytaucja z dzis.

Leje i wieje tak, ze nie da sie isc, on dzwoni ze nie przyjdzie i nie zawiezie Patryka do przedszkola bo nie ma jak wyjsc z pracy w taka pogode a jak wyjdzie to bedzie caly przemoczony. Powiedzialam, ze cos musimy wymyslic, kazal sobie przygotowac skarpetki i spodnie suche.
Przyszedl caly mokry, rzucal kur... i darl sie, zeby sie nikt nie odzywal, ze to statni raz zeby on w taka pogode biegl i ze nast razem Patryk nie idzie do przedszkola.. Nie odzywalam sie, powiedzialam zeby nie przeklinal i tyle bo nie chcialam pogarszac sytuacji.

Zoyka gryzło go, na bank w nim te poranne zajścia siedza, niech ida razem połazikowac, a TY wracaj do żywych.

Andzike no to gratulacje!! Uważaj teraz na cycki:-D

Śniegiem wciąż sypie..Aniu ja się nie ciesze z zimy, ja próbuje robic dobra mine do złej gry.....ech znów Leszki trzeba zakupic co by deprechę odgonić:-D

No Zoyka ne fajne ,a ja dziś zchrzaniłam obiad:-(Okazało sie ,że brak mi bułki tartehj więc wyskoczyłam kupiś .M usypiał Amekę ,a w kuchni ziemniaki się przypaliły .Pomieszałam to to z buraczkami i kwaśnym mlekiem bo słone jak morze martwe:crazy:

U nas dzis ziemniaczki, rybka w pieprzu cytrynowym i fasolka szparagowa. Ziemniaczki dochodza wlasnie, rybka sie piecze, fasolka gotowa. Dziecko tez gotowe do obiadu.

Hallo Kobitki.
Andzike Gratuluję zęba! Wkleiłam sobie buźkę na zęby, ale na razie same dziąsła są.
Boże kobiety ale mi apetytu na wątróbkę narobiłyście:baffled: Uwielbiam, smażoną z cebulką drobiową, albo wieprzową cieniutko pokrojoną:rofl2:
Przepisy z Moich Wypieków też obejrzałam, kiedyś piekłam 100 lat temu, ale od czasu jak mi zeszyt z przepisami zaginął posucha ciastowa. Teraz na obczyźnie, gdzie ciasta szwabskie masakryczne są myślę znowu zacząć. Chciała bym na Święta mazurka zrobić, taki przepis znalazłam Mazurek na kruchym cieście - TalerzPokus.tv - YouTube, mój Kaci lukier lubi, co myślicie dobry będzie, nigdy nie robiłam.
Zoyka ja wczoraj z M też miałam duże natężenie. Mój M wścieka się bo mu "rozkazuje" a ja mu mówię co ma zrobić, bo jak nic nie powiem, to najlepiej obsługa laptopa mu wychodzi. Zabije go kiedyś na pewno. I zawsze się zastanawiam, czy on naprawdę nie rozumie co do niego mówię, bo może ja się wściekam i wmawiam mu, że on przecież mądry jest, a tak naprawdę może jest faktycznie głupi.
Ollena Kaci w Pl miał iść do przedszkola do takiej grupy mieszanej, ale 5 latek był tylko jeden, jeden 4-latek, a reszta 2-3 latki. Też miałam obiekcje, że się Kaci uwsteczni. Dobrze, że do DE wyjechaliśmy, bo nie wiedziałam jak temat ugryź.
U nas w miarę , Ada załapała pierwszy antybiotyk, Kaci jakieś świństwo z przedszkola przytargał, a jej i mi dostało się najbardziej.
5 kwietnia śmigamy do Pl, i mam nadzieję, na odśnieżoną, wiosenną i słoneczną pogodę:rofl2:

reklama
hehe, Olena to u nas podobnie.

Jaro wrócił - przyniósł ciastka i powiedział ze się już dzisiaj nie rusza bo za chwile pokłóci się ze wszystkimi. Polklocil sie z księgową ( zapomniała powiedzieć ze robiła korektę i mm ma VAt do zapłacenia i dostał wezwanie z US).
Pokłócił sie z klientka co skończyło sie wizyta u Rzecznika praw konsumenta.(ludzie są beznadziejni, przyszła baba odebrać laptopa córki ale nie miała zlecenie serwisowego i MM jej nie wydal bo jej nie znal. To ta poleciała do rzecznika. MM tam pojechał i powiedział ze nie wyda bo jej nie zna i ze zaraz zgłosi na policje probe wyłudzenia. Prawo było ajk zawsze po naszej stronie, ale ludzie są okropni , roszczeniowi i w ogóle).
A potem prawie walnął babę na jezdni bo wlazła na czerwonym.

Teraz poszedl do apteki po p/bolowe tabletki dla mnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry