Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Azula a choinka GDZIE ???? U mnie już sernik spróbowany - robiłam wg nowego "przepisy". Tzn. proporcje jak zwykle ale technika i robienia i pieczenia inna: kręciłam jaja całe, potem cukier, potem masło i do tego ser. Pieczenie w temp. 100 stopni góra - dół z termoobiegiem 70 minut a potem jeszcze dopieczenie w nieco wyższej temperaturze :-) Mazurek jest tarta marcepanową w ceramicznej formie, jarzyny na sałatkę zrobione, pościel zmieniona, pranie jeszcze jakieś się pierze ... a we wtorek znów do pracy
Jajku a a sie juz tak objadlam, ze swieta moglyby sie juz skonczyc.
Drozdzowek wyszlo 12, polowy juz nie ma i mysle, ze do jutra moze 2 zostanie. Mieso upieczone tez juz zjedzone do polowy.. Salatki nie koncze bo pozremy niech cos na jutro zostanie.
Ufff leze i ledwo dycham z przejedzenia ;-)
U nas tez juz w chałupie błysk. Karkówka leży w lodówce i nie wiem co z nią. Olena jak piekłaś mięso ?
sneig z deszczem pada. Pierwszy raz szłam świecić jajka ze śniegiem w tle. Julce padający śnieg zupełnie nie przeszkadzał z chodzeniu po chodnikach, ścieżkach i zaśnieżonych trawnikach.