Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)
).My po spacerze dziś poszliśmy na cmentarz używając w tym celu sanek bo wózkiem byłoby ciężkawo
.U nas tez wczoraj byli znajomi była wódeczka dla panów ,a dla pań leszek:-)Ja lubie jak jest długi dzień nie należę do tzw skowronków dlatego ciemnośc o 16 jest dla mnie zabójcza
.Lubię jak sa jasne wieczory lubię pod wieczór pospacerować w zachodzących promieniach słoneczka.

psy wypuść "na ogród"
moje golasy zupełnie nie są zainteresowane spacerami, chyba też myślą, że nadal jest zima 
Jutro do roboty ... i dieta delikatna. aaa i obejrzałam prognozę pogody - ciepło w maju :-( MASAKRA jakaś. Mam depresje i całą resztę. Dziecko przez zmianę czasu się zepsuło i aktualnie chodzi z nocnikiem na głowie
coś tam mruczy jak brudzi pampka a że do nocnika już nie wpada już to chyba czas najwyższy go naumieć korzystania z nocniczka
Ollena miałam Cię już wcześniej zapytać: w jakiej cenie są crocsy u Ciebie ? bo mam ochotę na 2 parę- jakieś kolorowe mocno.