reklama

Ciąża po 40

misia mnie tez wkurza. Nie lubie gdy wieczorem jest dlugo widno ;-)

Jezu ale sie przezarta czuje, az mnie zoladek boli, dodatkowo leb mi peka z niewyspania. Zaraz upieke sobie kotleta schabowego z warzywami na obiad.

reklama
Hej!
Jakoś tak nie pasują te pokłady śniegu do długiego dnia, ja lubię jak jest długo jasno, ale musi być do tego za oknem sucho i zielono, a nie takie bagno:blink:
Własnie wymigałam sie od odwiedzin u znajomych, pojechał tatuśko z córeczką, która dziś przechodzi samą siebie, wstała o 4.30 ( na stary czas ) potem około 12 spała tylko pół godziny...jest katar, kaszel i ślinotok, tez podejrzewamy trójki, no bo czwórki przecież już są. Górne dziąsła w miejscu trójek są mocno napuchnięte...kuźwa kiedy to się skończy..nie ma oddechu, albo choroba, albo odparzenia, albo zęby:no:
Chyba się pójdę przejść z psami na te błotne łąki......

Cześć dzieciaki wszystkie przecudne .Misia dawaj Kubusia fote "zajęczą" lub inna w temacie np polewanie wodą lub rzut śnieżka (też woda choć w stanie zmienionym:tak:;-):rofl2:).My po spacerze dziś poszliśmy na cmentarz używając w tym celu sanek bo wózkiem byłoby ciężkawo:crazy:.U nas tez wczoraj byli znajomi była wódeczka dla panów ,a dla pań leszek:-)Ja lubie jak jest długi dzień nie należę do tzw skowronków dlatego ciemnośc o 16 jest dla mnie zabójcza:angry:.Lubię jak sa jasne wieczory lubię pod wieczór pospacerować w zachodzących promieniach słoneczka.

Fakt, że dziwnie wygląda śnieg, godzina 17 i to, że jest jasno, ale nie rozumiem, jak można nie lubić długiego dnia:szok:
Od razu mam wrażenie, że mam więcej czasu na wszystko, że coś więcej jestem w stanie zrobić, gdzieś po pracy pojechać, a nie tylko do domu, coś zjeść, ogarnąć Kacpra i spać... Cieszę się, że dni będą coraz dłuższe :-D
kłaczek - ja tak jak misia też bym uderzyła do lekarza...
Ollena - na przeżarcie po którym boli żołądek to chyba lepsza byłaby delikatna dietka albo nawet głodóweczka a nie kotlet schabowy;-)
majuska - ciesz się wolnością, póki Marsa i Paćki nie ma w domu :-D psy wypuść "na ogród" :-D moje golasy zupełnie nie są zainteresowane spacerami, chyba też myślą, że nadal jest zima :no:

Andzike kotlet schabowy to nie byl to byl plaster schabu upieczony z fura warzyw. Nie jadlam typowego kotleta schabowego wieki chyba;)
A dlugi dzien polubie jak bedzie lato i bede mogla cos z tym dlugim dniem zrobic a nie tak jak teraz padam z nog, spac mam ochote a tu ciagle widno ;-)

My właśnie wciągnęliśmy pizzę :)

Cieszę się ze dłuzej jest jasno. Nie lubię krótkich dni. Dla mnie ciemno mogłoby byc od 21-6.

mazurek marcepanowy z żurawiną zeżarty ogłaszam więc święta za zakończone :-D Jutro do roboty ... i dieta delikatna. aaa i obejrzałam prognozę pogody - ciepło w maju :-( MASAKRA jakaś. Mam depresje i całą resztę. Dziecko przez zmianę czasu się zepsuło i aktualnie chodzi z nocnikiem na głowie :baffled: coś tam mruczy jak brudzi pampka a że do nocnika już nie wpada już to chyba czas najwyższy go naumieć korzystania z nocniczka :-D Ollena miałam Cię już wcześniej zapytać: w jakiej cenie są crocsy u Ciebie ? bo mam ochotę na 2 parę- jakieś kolorowe mocno.

reklama
Hallo Kobitki!
Kłaczek jak tam Karor? Mam nadzieję, że lepiej.
No i po Świętach, w sobotę jedziemy do PL, i lipa, tu śniegu nie ma , słońce świeci. Już nie mówię o tym, że boje się jakiś korków na autobanie.
Andzike, Adi siedzi od 4 dni:-) i to całkiem dobrze. Ale co tam Kaci w jej wieku, to chodził już przy meblach, raczkował, siadał, no pełna mobilność.
A ja to nie lubię jasno wieczorem bo dziecka spać nie chcą iść:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry