reklama

Ciąża po 40

misia nie doluj sie, ja tez cofam bo mowili w TV, ze teraz juz coraz cieplej, w Rzeszowie jutro 6 st i z kazdym dniem do celu czyli wiosny :-)) Upaly w maju ale cieplo juz soon!
Crocsy? ja zamiawiam przez net Crocs™ Europe | Crocs Shoes, Sandals & Clogs | Crocs.eu Wysylaja na cala Eu, do PL tez juz zamawialam, maja rozne SALE i aktualnie przesylka za free. Poogladaj. W sklepie sa tu drozsze lub w takiej samej cenie.

Aha, caly dzien zylam w przeswiadczeniu ze jest dzis 2 kwiecien a wczoraj 1... ze wczoraj rocznica smierci dziadka mojego byla a to dzis. Uciekl mi jeden dzien.

reklama
jestem z malym w szpitalu. nic poza nie dająca sie zbić gorączka,- osluchowo czysty, wszystko ślicznie. Rtg wykazał zapalenie płuc. W sobotę kładłam spac zdrowe dziecko, w tej chwili leży w lozeczku posprzątajmy, pod wentylatorem bo tylko to nam zostało do walki z gorączka. Ostatnio mial 40.8 , leci z tak jak szmaciana lalka.

Hej
Andzike - dziękuję za mms'a z Kacperkiem w kwieciu, znalazłam go rano razem z posianym wczoraj telefonem i zrobiło mi się bardzo miło. Ucałuj kwiatowego skrzacika.
Teściowa żyje, my też, ale jest trudno...Jutro po śniadaniu ją wywozimy i będę dochodzić do siebie.
Kłaczku...właśnie miałam zapytać co z Karolem, a tu widzę co napisałaś. Trzymajcie się mocno. Biedny Karol. Nie wiedziałam , że to możliwe - osłuchowo czysto a zapalenie płuc... Bardzo Wam współczuję. Mam nadzieję, że Karol szybko się wyzbiera, przecież to silne chłopię.

Kłaczku trzymajcie się :-) Będzie dobrze, Karol jest dużym silnym chłopcem :-) ucałuj go od ciotek. Flo tak to jest u tych dziecków :-( Koleżanki córa miała podobnie tzn. żeby było jeszcze "lepiej" temperaturę miała na poziomie 38, osłuchowo czysto a potem poleciało momentalnie a osłuchowo nadal czysto było :-(

Przez te dni w ogóle nie miałam ochoty za zaglądanie do komputera, spędziliśmy je razem na spacerach, pogadaliśmy z Polską, na zabawach z biedronką, oglądaniu jakiś filmów gdy net nie ciął za bardzo.
Polecam sernik Florentyny, jest niezwykle smaczny z tym, że wychodzi go dośc mało więc na blaszkę typu tortownica konieczne są dwie proporcje. Spokojnie można go też zalać galaretką na wierzchu. Robi się bardzo szybko a ja poradziłam sobie z ucieraniem blenderem chociaż masło kleiło się do noży:))) a wyszło rewelacyjnie :-D
Kłaczku trzymajcie się, Karol jest silnym chłopaczkiem i będzie dobrze! ucałuj go mocno.

Wanda oczywiście już nie śpi i usiłuje wleźć na mnie a tutaj niespodzianka... matka nie weźmie bo pije kawę:-D zapraszam :)))

Ostatnia edycja:
Ajajaj..kłaczku trzymam mocno za Karola, jesteście już pod opieką lekarza to będzie dobrze, ale nie podejrzewałam, że taki numer choróbsko Wam wykręci:no::no:..Mój Karol , tak w okolicach osiemnastki tez wylądował z zapaleniem pluc w szpitalu, wrócił niewyraźny ze szkoły, za chwile zaczeła go rozbierac gorączka, a wieczorem na wózku go wwoziłam do szpitala, paskudne wirusisko:no:...trzymajcie się dzielnie!!!!!!

Zbieram sie do Łańcuta, rozkojarzona i rozleniwiona jestem po tych świętach, trzeba sie pozbierać:-) nawet jakies słoneczko przeziera przez chmury...wczorajszy spacerek ja+dwie sucze był superowy, dawno tak spokojnie sobie nie poprzebywałam na łonie natury, oczywiście Maja zaliczyła jakąś padlinę, no ale co tam:-D:-D
Flo..wywozicie:-D..u nas się psy straszy wywożeniem:-D

Zaglądam na kawę - potem nie będę mieć czasu, jakieś dziwne rzeczy muszę dziś przygotować ... Za jakie grzechy...:no:
kłaczku - mocno przytulam i trzymam kciuki za Karola. Silny chłopaczek to da sobie radę, ale szkoda, że musicie to przeżywać. Jak najszybszego wyjścia ze szpitala życzę!
axarai - no to masz niesamowicie szybkie dzieci :-D
Flo - nie ma za co ;-)
Majuska - ja też się jakoś ogarnąć nie mogę po świętach, niby tylko parę dni, ale tak mi było dobrze w domu, że powrót do fabryki zupełnie mi nie na rękę :wściekła/y:

klaczku mocno trzymam kciuki zeby cholerstwo sobie poszlo!! trzymajcie sie tam jakos i informuj na bierzaco! biedactwo kochane, wycaluj!

misia
te buty bardzo mi sie podobaja, mialam je juz w koszyku ale doszedl kolorowy paseczkowy model i tamte wywalilam ;-)

A co do zimy... facet mowil, ze po 10 kwietnia bedzie bardzo krotka wiosna! OBYYYYY!!

Mia dala matce pospac do 7.30! rekord! spala wiec 13,5 h! szok, bo zjadla dopiero o 5.30 rano... aaaa bosko :-)

reklama
Teściowa wywieziona. Idę wypić kawę, wytarzać się w śniegu i wymieść z domu resztki toksyn po teściowej, a potem tu zajrzę, oczywiście.
Majuska - znalazłam na fb i musiałam ukraść - z dedykacją dla Ciebie:
579274_10200997694890956_1016095915_n.jpg

Załączniki

• 579274_10200997694890956_1016095915_n.jpg
    579274_10200997694890956_1016095915_n.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 72

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry