• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
kłaczku - sprzedająca nie jest pewna, ale moim zdaniem tak :tak:
Na bazarku oferuję buty - kowbojki Nine West w rozmiarze bodajże 39
icon_razz.gif

Rozmiar podeszwy mierzony na zewnątrz: 26 cm. ( rozmiar 7 i 1/2)
Buty są w idealnym stanie, choć na pewno kilka razy założone.
Nie wiem czy to skóra - tak wygląda, wewnątrz oznaczenie:
leather upper 0610.

I jeszcze moj rozmiar. Chcesz zebym jajo zniosla?? 7 i 1/2 to nie wiem gdzie.. Juz wiem - amerykanska rozmiarowka, UK 5,5. Wsciekals mnie, wiesz? Sa zajebiste na motor.

Nie umiem znalezc bazarku na dogo... no, dupa ze mnie czy co.

Ostatnia edycja:
Jesteśmy po wizycie lekarskiej. Kluje się zapalenie oskrzeli z tego co zrozumiałam i osłuchowo nie jest idealnie. Antybiotyk przepisany i pierwsza dawka już poszła w ruch. Trzy dni i powinno przejść a jeżeli nie to mamy nakaz udania się na emergency. Temperatura pomimo paracetamolu 37.9 :baffled:
Kłaczek z terminem to wtedy Michał chyba zawalił, nie doczytał czy ja wiem? Teraz płaciliśmy jeszcze raz za egzamin, bo karta musowo musiała być zrobiona. Zamawiałam on-line termin i płatność za nią. Ważne, że zdane :)))

Andzike to nadal nie jest wysoka cena jak za takie buciorki. Maja kapitalny fason. Sprobuje - jesli Jasza zgodzi sie wyslac do UK.

Anka, to mnie teraz lekko wscieklo. O ile wiem, to Michal nie mial co zawalac, a Rajmund czeka do teraz na odpowiedz w tej sprawie. Poszlo sie je...c ladne pare funtow?

Ostatnia edycja:
reklama
kłaczek - ja wiem, że cena jest śmieszna jak za takie buty...
A Ty jesteś zalogowana na dogomanii? Bo tylko użytkownicy mogą licytować.. Gdyby bazarek nie dotyczył psów, które poniekąd mam pod swoją opieką to zalicytowałabym w Twoim imieniu, a tak to trochę nie bardzo mogę to zrobić - tym bardziej, że bazarek dziś się kończy, wyglądałoby to na sztuczne nabijanie licytacji :zawstydzona/y:
anka_d - qrde, zapalenia oskrzeli?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry